Emniyet'ten polislere yetersiz kumanya dağıtıldığı iddiasına yalanlama

EGM, Malazgirt'teki kutlamalarda görevli polislere dağıtılan kumanyaların yetersiz olduğu iddiaların gerçeği yansıtmadığını açıkladı.

Emniyet'ten polislere yetersiz kumanya dağıtıldığı iddiasına yalanlama
Emniyet'ten polislere yetersiz kumanya dağıtıldığı iddiasına yalanlama
GİRİŞ 25.08.2022 12:29 GÜNCELLEME 25.08.2022 15:24
Bu Habere 51 Yorum Yapılmış

Emniyet Genel Müdürlüğünce (EGM), Malazgirt Zaferi'nin 951. yılı kutlamalarında görevli polislere dağıtılan kumanyaların yetersiz olduğu iddialarının gerçeği yansıtmadığı vurgulandı.

EGM'nin sosyal medya hesabından, Malazgirt Zaferi kutlamalarında görev alan polislere dağıtılan kahvaltılık kumanyalarla ilgili iddialara ilişkin açıklama yapıldı.

FETÖ destekli sosyal medya hesapları tarafından sürekli gündemde tutulmaya çalışılan iftiralara yenisinin eklendiği belirtilen açıklamada, "Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın, Malazgirt Zaferi'nin 951. yıl dönümü kutlamaları nedeniyle gerçekleştireceği Bitlis ziyareti sırasında görev yapacak personelimize dağıtılan kahvaltılık kumanyalar ile ilgili çarpıtılmış iddialara yer verilmiştir." ifadeleri kullanıldı.

Paylaşımda, dağıtılan kumanyaların fotoğrafına da yer verilerek, şunlar kaydedildi:

"25 Ağustos 2022'de görev alan personelimize kaşar peyniri, üçgen peynir, zeytin, tahin pekmez, bal, ekmek ve sudan oluşan ve görselde paylaşılan kahvaltı menüsü dağıtılmıştır. Daha önce de yürütülmek istenen benzer dezenformasyon faaliyetleri hakkında açıklama yapmamıza rağmen ısrarla bu tip dedikoduların dile getirtilmesinin iyi niyetten uzak olduğu açıktır. Türk polisini hedef alan algı operasyonlarını ve iftiraları esefle karşılıyoruz. Mesai arkadaşlarımız büyük fedakarlıkla çalışmakta ve her türlü ihtiyaçları en üst seviyede karşılanmaktadır. Bundan sonra da karşılanmaya devam edilecektir."

KAYNAK: AA
İbrahim Can Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - İbrahim Can

Editör Hakkında

İbrahim Can, 1993'te İstanbul'da doğdu. İnternet haberciliği kariyerine 2011’de başladı. İki yıla yakın küçük ölçekli sitelerde çalıştıktan sonra, 2012'nin Ekim ayında yenisafak.com'a başladı. 6,5 yıl çalıştığı yenisafak.com'da Gündem, Eğitim, Hayat, Dünya, Spor ve Video kategorilerinde çalıştı. Bir süre akşam sorumluluğu yaptı. Son olarak Ana Sayfa Editörü oldu. 2019'un Haziran ayında Haber7'de Gündem Editörü olarak göreve başladı. Hem Haber7 hem de Yeni Şafak'ta kültür sanat, eğitim ve siyaset alanları başta olmak üzere birçok alanda özel haber, infografik ve video hazırladı. Hala Haber7'de Haber Şefi olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 51
  • Dadaloğlu 1 yıl önce Şikayet Et
    Subay Assubaya ne veriliyor ise POLİSE BEKÇİYE de dengi verilsin.
    Cevapla
  • ŞARKIŞLALI 1 yıl önce Şikayet Et
    polise eksik kumanya gelmiş ise ilgisi olmayan alakadar etmeyen insanların bunu medyaya taşıyıp konuşması çok yanlış.Kumanya gelmedi ise polislerin başında amiri vardır onlar gereğini yapar. Herkes müsteri olsun bu necip millet polisini aç bırakmaz.
    Cevapla
  • Tamer 1 yıl önce Şikayet Et
    Adi adamlar 20 yaşında bir insan bunla doyarmı. Eski bir polis olararak soruyorum.
    Cevapla
  • necdet 1 yıl önce Şikayet Et
    O kumanyalardan şube müdürleri, il emniyet müdürleri, il emniyet müdürleri ile o protokoldaki kişilerde yedi mi acaba; hiç sanmam. Onların menüleri ayrıcalıklı olur, bilirim. ü
    Cevapla
  • M.Zeki 1 yıl önce Şikayet Et
    O mendebur fetöcüleri neden ilgilendiriyormuş ki....Polissever mi olmuşlar...Fitne fucur bunların işi...Polis te bizim,devlette..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İzmir'de deprem!
Son dakika: İsrail'den İran'a misilleme saldırısı