Bakan Nebati'den, şarkıcı Gülşen'in imam hatip liselilere yönelik sözlerine tepki

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, "İmam hatip liselerimizde okuyan gençlerimizi hedef alan bu çarpık dili ve arkasındaki çarpık zihniyeti şiddetle kınıyorum." ifadesini kullandı.

Bakan Nebati'den, şarkıcı Gülşen'in imam hatip liselilere yönelik sözlerine tepki
Bakan Nebati'den, şarkıcı Gülşen'in imam hatip liselilere yönelik sözlerine tepki
GİRİŞ 26.08.2022 01:21 GÜNCELLEME 26.08.2022 01:21
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Nebati, Twitter hesabından, şarkıcı Gülşen Bayraktar Çolakoğlu'nun, konserinde imam hatip liselilere yönelik sarf ettiği sözlere ilişkin değerlendirmede bulundu.

İmam hatip liselerinin milli ve manevi değerlerle donanmış, ahlaki olgunluk sahibi nesiller yetiştiren güzide kurumlardan olduğunu vurgulayan Nebati, "İmam hatip liselerimizde okuyan gençlerimizi hedef alan bu çarpık dili ve arkasındaki çarpık zihniyeti şiddetle kınıyorum, asla kabul edilemez buluyorum. Sanatçılarımız, bizi sanatsal yönden olduğu kadar ahlaki bakımdan da yükseltmeyi hedeflemelidir. Unutulmamalıdır ki 'Güzel, gerçeğin peşinden koşmayanlardan kendini gizler.'" değerlendirmesinde bulundu.

Şarkıcı Gülşen, hakkındaki soruşturma kapsamında tutuklandı ve cezaevine gönderildiŞarkıcı Gülşen, hakkındaki soruşturma kapsamında tutuklandı ve cezaevine gönderildi

 

KAYNAK: AA
Muhammet Binici Haber7.com - Gece Editörü
Haber 7 - Muhammet Binici

Editör Hakkında

İstanbul Şişli'de doğan Muhammet Binici, Anadolu Üniversitesi Radyo Televizyon Programcılığı ve Spor Yönetimi bölümlerini bitirdi. Eğitimine, İstanbul Üniversitesi Halkla İlişkiler bölümünde devam etmektedir. Gazeteciliğe 2012 yılında yerel haber siteleri ve yerel gazetelerde başladı. Gündem, Magazin alanlarında editör-muhabirlik yaptı. 2016 yılında Yeni Akit Gazetesi'nde bir yıl muhabirlik yaptıktan sonra, 2020 Eylül itibariyle Haber7'de 'Gündem Editörü' olarak görevine devam etmektedir.
YORUMLAR 2
  • deli erol 1 yıl önce Şikayet Et
    bunlar sadece gülşenle kalmıyor, müzik dünyası küresel deccale ait üçgen,tekgöz,figür,sembol,ritüellerle donanmış sanatçı adındaki uşaklarla dolu,örneğin can bonomo,ozan doğulu,melek mosso,tuğba yurt gibi isimlari bir çırpıda sayabilirim,,
    Cevapla
  • Çaresiz AK Partili 1 yıl önce Şikayet Et
    Sn. Bakanım, dolar 20’ye koşar adım, biz napcaz??
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Gaziosmanpaşa'daki toprak kaymasının yaşandığı anlar ortaya çıktı!
Bakan Yerlikaya duyurdu! Diyarbakır ve Mardin belediyelerine müfettiş görevlendirildi