Kartal’da şişe fırlatıp ateş açan İranlı şüpheli yakalandı, sınır dışı edilecek

Kartal’da sosyal medya hesabından evinin balkonunda alkol şişesi fırlattığı, ardından otomobili ile seyir halindeyken rastgele ateş açtığı anları paylaşan İran uyruklu S.T, yakalandı. S.T.’nin sınır dışı işlemleri başlatıldı.

GİRİŞ 27.08.2022 02:48 GÜNCELLEME 27.08.2022 02:53
Bu Habere 50 Yorum Yapılmış

Kartal’da bulunan bir rezidansta İran uyruklu şüpheli, evinin balkonunda şampanya patlatarak şişesini yola fırlattı. Daha sonra yine sosyal medya hesabından paylaştığı videoda otomobili ile seyir halindeyken rastgele ateş açtı. Yapılan bu paylaşımlar üzerine polis ekipleri harekete geçti.

Yürütülen çalışma sonundan şüphelinin İran uyruklu S.T. olduğu tespit edildi. Şüpheli S.T. evinde yakalanarak gözaltına alındı. Yapılan araştırmada silahın U.Ş.’ye ait olduğu belirlendi. U.Ş. de Pendik'teki evinde gözaltına alındı.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüpheliler serbest bırakıldı. S.T. hakkında sınır dışı işlemlerinin başlatıldığı öğrenildi.

KAYNAK: DHA
Muhammet Binici Haber7.com - Gece Editörü
Haber 7 - Muhammet Binici

Editör Hakkında

İstanbul Şişli'de doğan Muhammet Binici, Anadolu Üniversitesi Radyo Televizyon Programcılığı ve Spor Yönetimi bölümlerini bitirdi. Eğitimine, İstanbul Üniversitesi Halkla İlişkiler bölümünde devam etmektedir. Gazeteciliğe 2012 yılında yerel haber siteleri ve yerel gazetelerde başladı. Gündem, Magazin alanlarında editör-muhabirlik yaptı. 2016 yılında Yeni Akit Gazetesi'nde bir yıl muhabirlik yaptıktan sonra, 2020 Eylül itibariyle Haber7'de 'Gündem Editörü' olarak görevine devam etmektedir.
YORUMLAR 50
  • abdulbaki 1 yıl önce Şikayet Et
    serbest bırakılmışlar sınır dışı edileceklermiş. buradan soruyorum, bir yabancı nasıl silah edinebiliyor. ülkem bu kadar boşmu yahu, boşmu. eyyy utanmaz adalet bakanı bu nasıl bir aymazlık. yahu ülkemde her kes silahı sanki bakkaldan alıyor. ne silaha ceza, ne sıkana ceza, adamın attığı şişe bir cana gelse kesin öldürür, onada ceza yok. yol geçen hanı gibi bir ülke haline geldik. iranda bir Türk aynı suçları işlese onlarca yıl içeride kalır, avukat dahi tutturmazlar. yazıklar olsun sizin gibi devletine ihanet edenlere
    Cevapla
  • antılaıkbükücü 1 yıl önce Şikayet Et
    işte şiaların gerçek yüzü dinle alakasıyok bu şiaların
    Cevapla
  • BURSA 1 yıl önce Şikayet Et
    kendi ülkelerinde yapamadıklarını burada yapıyorlar hertürlü serseri hırsız uğursuz burda bunlar ümmetmi müslümanmı ülkemiz ne hale geldi yazık
    Cevapla
  • Hakan Gün 1 yıl önce Şikayet Et
    Şimdi İran'da yapsın aynı şeyi bakalım
    Cevapla
  • Gerçek 1 yıl önce Şikayet Et
    Bir daha gelmemek üzere sinir dışı edilirse daha iyi olur bazı insanlar yasaklı listesine konulmalı unutmayın ki İran hiçbir zaman dostumuz olmadı
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İstanbul'a yeni tünel: Süre 30 dakika kısalacak, açılış tarihi belli oldu!
Türk savunma sanayiinin ihracat başarısı Çin'in gündeminde