Bakan Kasapoğlu'ndan gençlere müjde: Seyahatsever projesi 5 Eylül'e kadar uzatıldı

Gençlik ve Spor Bakanı Kasapoğlu, gençlerin 81 ildeki bakanlık yurtlarında ücretsiz konaklamasını sağlayan "Seyahatsever" projesini 5 Eylül’e kadar uzattıklarını duyurdu.

GİRİŞ 27.08.2022 11:32 GÜNCELLEME 27.08.2022 16:48
Bu Habere 23 Yorum Yapılmış

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, gençlerin 81 ildeki bakanlık yurtlarında ücretsiz konaklamasını sağlayan "Seyahatsever" projesini 5 Eylül’e kadar uzattıklarını duyurdu.

Bakan Kasapoğlu sosyal medyasından yaptığı açıklamada, gençlerin yaz aylarında seyahat ederken 5 gün ücretsiz kullandıkları yurtlardaki konaklamanın 1 Eylül'de sona erdiğini ancak bu sürenin uzatıldığını aktararak, "Hafta sonuna seyahatseverlere müjde vererek başlamak istiyorum. GSB yurtlarında 5 gün ücretsiz konaklama imkanı sunan Seyahatsever projemizi 1 Eylül'den 5 Eylül'e uzatıyoruz. Projemizden yararlanan arkadaşlarımızın seyahat fotoğraflarını merak ediyor, bekliyorum." ifadelerini kullandı.

KAYNAK: AA
İbrahim Can Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - İbrahim Can

Editör Hakkında

İbrahim Can, 1993'te İstanbul'da doğdu. İnternet haberciliği kariyerine 2011’de başladı. İki yıla yakın küçük ölçekli sitelerde çalıştıktan sonra, 2012'nin Ekim ayında yenisafak.com'a başladı. 6,5 yıl çalıştığı yenisafak.com'da Gündem, Eğitim, Hayat, Dünya, Spor ve Video kategorilerinde çalıştı. Bir süre akşam sorumluluğu yaptı. Son olarak Ana Sayfa Editörü oldu. 2019'un Haziran ayında Haber7'de Gündem Editörü olarak göreve başladı. Hem Haber7 hem de Yeni Şafak'ta kültür sanat, eğitim ve siyaset alanları başta olmak üzere birçok alanda özel haber, infografik ve video hazırladı. Hala Haber7'de Haber Şefi olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 23
  • Nasıl işliyor? 1 yıl önce Şikayet Et
    18- 30 yaş arası her genç kalabiliyor mu? Sadece öğrenci olanlar mı kalır? Bir genç msksimum kaç gün kalabilir? Kalma sınırı 3 gün mü? Kahvaltı ve yemekler veriliyor mu, veriliyorsa ücretli mi?
    Cevapla
  • Ali 1 yıl önce Şikayet Et
    nankör çok
    Cevapla
  • misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Sebep? Kışın öğrenciler yurt bulamıyor, kiralar ateş pahası, ama gençler gezerke kredi yurtlar kurumunun yurdunda kalsın. Adam gibi gelir sağla vatandaşına, yurlara mahkum etme, üzereni de şükrettirip nankör deme ama sende o kafa nerede? Dilenci gibi yaşa Allah'a değil kula şükret sana da bu layık doğru.
    Cevapla
  • Ahmet 1 yıl önce Şikayet Et
    Gençler kıymetini bilse keşke
    Cevapla
  • misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Gençlerin, ailelerin gelirini artır, okul yurdunda kalmak zorunda kalmasın daha iyi değil mi? Kıymetini bilmesin derken Ak Partiye oy versin mi demek istiyorsun? Hadi oradan. Sanki godamanlar sana verecek parasını. Ak partiyi din falan sanmaya başladınız ya Allah sonunuzu hayıretsin.
    Cevapla
  • Ali Atıf 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu sene öğrenciler subayı yedi , kiralar,yurtlar insafsizlarin elinde,denetim yok adamlar istediği gibi kiralama yapıyor istediği gibide vergi vermemek için kiracıya banka yoluyla diğer odelerden gönderiyor, bazıları da elden veriyor,adam öyle zenginlesmis ki gözünü maldan başka şeye cevirmiyor yazık bu ülkeyi zengin ve ahlaksız insanlar bu hâle getirdi
    Cevapla
  • K.Maraşlı 1 yıl önce Şikayet Et
    Sevgili bakanım biz emeklilerin de sosyal haklarını bir gözden geçirseniz. Allah yaş verdiği sürece hepiniz bir gün yaşlanacaksınız. Emekli olacaksınız. Devletimize ait o kadar çok sosyal tesis var. Ama ne yazık ki sadece ait olduğu kurumlar yararlanıyorlar. Biz emekliler bir kaplıcaya, 3 gün de olsa en yakın bir deniz tatili görsek. Sizlere dua ederiz.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İmamoğlu her şeyi paylaştı bir tek Eda'yı paylaşmadı
'Karagül' adıyla TikTok'taki yayında büyük tepki çekmişti. Vicdansız anne için yeni karar