Emine Erdoğan'dan Şule Yüksel Şenler paylaşımı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, yazar Şule Yüksel Şenler'in vefatının 3'üncü yıl dönümü nedeniyle paylaşım yaptı.

Emine Erdoğan'dan Şule Yüksel Şenler paylaşımı
Emine Erdoğan'dan Şule Yüksel Şenler paylaşımı
GİRİŞ 28.08.2022 15:04 GÜNCELLEME 28.08.2022 15:47
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, gazeteci yazar Şule Yüksel Şenler'in vefatının 3. yıl dönümü dolayısıyla paylaşımda bulundu.

Erdoğan Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, "Adalet mücadelesiyle ilham ve rehber olduğu hayatlarda var olmayı sürdüren Şule Yüksel Şenler'i vefatının 3. yıl dönümünde özlem ve rahmet ile anıyorum. Fikirleri ve hikayesi, her çağda idealleri olan insanlara ışık olacak." ifadesini kullandı.

Şule Yüksel Şenler kimdir? Başörtüsü mücadelesi ve Huzur Sokağı'yla bir neslin Şule AblasıŞule Yüksel Şenler kimdir? Başörtüsü mücadelesi ve Huzur Sokağı'yla bir neslin Şule Ablası

Şule Yüksel Şenler Vakfı'nı ziyaretinden bir video paylaşan Emine Erdoğan, burada da "Şule Yüksel Şenler, benim için sabrın ve adanmışlığın hayattaki karşılığıdır." ifadesine yer verdi.

KAYNAK: AA
İbrahim Can Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - İbrahim Can

Editör Hakkında

İbrahim Can, 1993'te İstanbul'da doğdu. İnternet haberciliği kariyerine 2011’de başladı. İki yıla yakın küçük ölçekli sitelerde çalıştıktan sonra, 2012'nin Ekim ayında yenisafak.com'a başladı. 6,5 yıl çalıştığı yenisafak.com'da Gündem, Eğitim, Hayat, Dünya, Spor ve Video kategorilerinde çalıştı. Bir süre akşam sorumluluğu yaptı. Son olarak Ana Sayfa Editörü oldu. 2019'un Haziran ayında Haber7'de Gündem Editörü olarak göreve başladı. Hem Haber7 hem de Yeni Şafak'ta kültür sanat, eğitim ve siyaset alanları başta olmak üzere birçok alanda özel haber, infografik ve video hazırladı. Hala Haber7'de Haber Şefi olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 8
  • Ashuwa 1 yıl önce Şikayet Et
    3 4 kez okumuşluğum vardır Huzur Sokağını başörtünün ve tesettürün aşk içerisinde islami bir şekilde yoğurulup nasıl olması gerektiğini anlatan güzel bir romamdır. Hayatın da ta kendisidirya Tesettür. Allah rahmet eylesin...
    Cevapla
  • İhsan Aslan 1 yıl önce Şikayet Et
    Kardeşim Nur içinde yatsın İnşâallah mekanları Cennet olsun HUZUR SOKAĞI Kitabını okumuştum 80 lerde şimdi yeniden okuyorum
    Cevapla
  • musa 1 yıl önce Şikayet Et
    Rabbim rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşaallah.
    Cevapla
  • millet 1 yıl önce Şikayet Et
    sıkma bas diye bir akim baslatmis.yaka ortmeden basbaglama modasi olusturmus.yaslaninca kendisi esarbini duzgun baglamis.fakat o bas baglamasi bakin simdi insanlarda nerelere geldi.onculuk ettigi moda kotu olmus.niyeti iyi idiyse Allah rahmet etsin ne diyim..
    Cevapla
  • Yusuf 1 yıl önce Şikayet Et
    Rahmetli Emine Şenlikoglu bir dönem gençliğe yazdığı romanlarla yön verdi.Allah ecrini bol bol versin.Mekanını cennet eyledin
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
ABD'li restoran zincirleri KFC ve Pizza Hut'ın satışları düştü
Ankara'da sağanak 2. gününde! Vatandaşların çilesi kamerada