İzmir açıklarında 386 düzensiz göçmen kurtarıldı

İzmir’in Dikili, Foça, Çeşme ve Seferihisar açıklarında Yunan unsurlarınca Türk kara sularına geri itilen 386 düzensiz göçmen kurtarılırken, 4 göçmen kaçakçısı şüphelisi de yakalandı.

İzmir açıklarında 386 düzensiz göçmen kurtarıldı
İzmir açıklarında 386 düzensiz göçmen kurtarıldı
GİRİŞ 30.08.2022 01:13 GÜNCELLEME 30.08.2022 01:13

Sahil Güvenlik Komutanlığı ekiplerince, 26-28 Ağustos tarihlerinde Dikili, Foça, Çeşme ve Seferihisar ilçeleri açıklarında Yunanistan unsurlarınca Türk kara sularına geri itilen toplamda 386 düzensiz göçmen kurtarıldı. Dikili ve Foça ilçesi açıklarında 4 göçmen kaçakçısı şüphelisi ile ülkeyi yasa dışı yollardan terk etmeye çalışan 1 şahıs yakalandı.
Düzensiz göçmenler, işlemlerinin ardından İl Göç İdaresi Müdürlüğüne teslim edildi.

KAYNAK: İHA
Ramazan Yıldız Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - Ramazan Yıldız

Editör Hakkında

1981 yılında Isparta'da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Afyonkarahisar'da, lisansını İstanbul Bilgi Üniversitesi'nde, yüksek lisansını Bahçeşehir Üniversitesi'nde tamamladı. Üniversitenin ardından bir süre özel sektörde araştırmacı, daha sonra İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin (İBB) farklı iştiraklerinde İngilizce öğretmeni, sosyolog ve idareci olarak çalıştı. İnternet haberciliğine ilk adımını 2015 yılında Türk Medya’da attı. 2020’de Haber7’de gece editörlüğüne başladı. Halen Haber7.com’da haber şefi olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
CHP kurultayı iptal edilebilir! Delege tezgahı ortaya çıkıyor
HDP’li Altan Tan’dan bomba itiraf! Demirtaş ve Zana'ya ayar: Eşini aday yapan...