ABD Büyükelçiliği'nden vize açıklaması: Olabildiğince çalışıyoruz

ABD'nin Ankara Büyükelçiliği, vize başvuruları konusunda yaşanan bekleme sürelerinin azaltılması için olabildiğince çalıştıklarını açıkladı.

ABD Büyükelçiliği'nden vize açıklaması: Olabildiğince çalışıyoruz
ABD Büyükelçiliği'nden vize açıklaması: Olabildiğince çalışıyoruz
GİRİŞ 31.08.2022 16:15 GÜNCELLEME 31.08.2022 16:15
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

ABD'nin Ankara Büyükelçiliği'nin yeni binası ve konsolosluk hizmetleri basına tanıtıldı. Burada, Türk vatandaşlarının ABD vizesi başvurularında uzun bekleme sürelerine değinen ABD'nin Ankara Büyükelçiliği Konsolosluk İşlerinden Sorumlu Elçi Müsteşar Başkonsolos Jayne Howell, "Bekleme sürelerini azaltmak için olabildiğince çok çalışmaktayız." dedi.

Büyükelçiliğin Konsolosluk İşlerinden Sorumlu Elçi Müsteşar Başkonsolos Jayne Howell, Türk vatandaşlarının ABD vizesi başvurularında karşılaştığı uzun bekleme sürelerine değinerek, "Vize başvurusu için bir yıllık bekleme süresi yeterince iyi bir süre değil elbette. Biz de bu konuda her gün mümkün olduğunca çok yenilik getirmek ve bekleme sürelerini azaltmak için olabildiğince çok çalışmaktayız." dedi.

ABD'nin Ankara Büyükelçiliğinin Çukurambar'daki yeni hizmet binası ve geliştirilen konsolosluk hizmetleri, Ankara'daki haber ajansları muhabirlerine tanıtıldı.

Howell, eski hizmet binasında konsolosluk ve vize işlemlerinin yapıldığı birimde yeterli bekleme alanı bulunmadığını söyleyerek, yeni binada başvuru sahiplerinin işlerini kolaylaştırmaya ve bekleme alanlarını rahatlatmaya önem verdiklerini ifade etti.

 

KAYNAK: İHA
Abdurrahman Koç Haber7.com - Editör
Haber 7 - Abdurrahman Koç
YORUMLAR 6
  • Muallim 1 yıl önce Şikayet Et
    Çalışıyoruz diyorlarsa yalan söylüyorlardır. Oyalıyorlar.
    Cevapla
  • dedem 1 yıl önce Şikayet Et
    mutekabiliyet maddesini calıstırın. bu ulke yol gecen hanı degil. aynı detayları bu ıkı ulke vatandaslarına uygulayın. tam zamanı . seytan azapta gerek. dedem oyle diyo
    Cevapla
  • vay be arkadaş 1 yıl önce Şikayet Et
    bi arkadaşın abisi abd de gitmk şsdedi vize günü gittik arkadaş kendi vatandaşlarına bile it gibi davranıyorlar bi görün yaşlı başlı amerikalalr böle piri fani arkadaş sıraya sokuyorlar bağırığp çağırıyorlar it gibiler it.konsolosluk binası sanki savaş kampı gibi tel örügler kameralar.birde arkadaşın ceblerini boşaltnca parası içerde unutuldu sonra isdedik vermediler dedik kamerlaara bakın olsa verirdik demezlermi arkadaş bu amerikalıllar covboyluğuda bırakmış bildiğin hırsızlar .yazık ülkemiz varya dünyada 1 derece.vatandaşları .yaşamı herşeyiyle gurban olam ülkeme
    Cevapla
  • misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    vermeyin, biz size gitmeyelim sizde gelemeyin yeter. Hatta büyükelçiliklerinizide kapatın..
    Cevapla
  • Vatandaş 1 yıl önce Şikayet Et
    Dahi leh çalışıyorlarmış
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
AB'de Türkiye zirvesi! Sonuç bildirisi açıklandı!
İsrail ordusu, Gazze'nin orta kesiminden çekildi