Paylaşımları sonrası Can Dündar'a soruşturma!

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığınca, sosyal medyadan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Cumhuriyet savcılarına hakaret ettiği iddiasıyla firari Can Dündar hakkında 2 ayrı suçtan re’sen soruşturma başlatıldı.

Paylaşımları sonrası Can Dündar'a soruşturma!
Paylaşımları sonrası Can Dündar'a soruşturma!
GİRİŞ 05.09.2022 17:38 GÜNCELLEME 05.09.2022 17:38
Bu Habere 18 Yorum Yapılmış

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından, sosyal medya hesaplarından "Boşuna beklemeyin: O 'süper savcı' gelmeyecek" şeklinde yapmış olduğu paylaşımlar ile Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Cumhuriyet savcılarına hakaret ettiği iddiasıyla Gezi Parkı ve MİT tırları davalarının firari sanığı Can Dündar hakkında re'sen soruşturma başlatıldı.

Soruşturma çerçevesinde firari Can Dündar'ın "Cumhurbaşkanına hakaret" ve "Türk milletini, Türkiye Cumhuriyeti Devleti'ni, devletin kurum ve organlarını aşağılama" suçlarından cezalandırılması talep edildi.

Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 18
  • ozcan 1 yıl önce Şikayet Et
    boyle hainleri demokrasi ozgurluk kilifi altinda yasatirsaniz olacagi budur.vatan hainlerinin katli vaciptir.kazaya kurban gitmesi gerekir.ne davasi ne mahkemesi gorulmemesi gerek
    Cevapla
  • Alim 1 yıl önce Şikayet Et
    Yolunda fırıldak olduğunuz dünya gidiyor yerine ölüm ve asıl hesap verme zamanı yaklaşıyor. Hainlikten ne kazandınız.
    Cevapla
  • Bozkurt 1 yıl önce Şikayet Et
    Bir çatlı yeter bunlara
    Cevapla
  • Türk 1 yıl önce Şikayet Et
    Farenin önemi yok
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Ya bu kansızlardan birtanesini bile ülkemize getiremedik. Ona yanıyorum
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Çin'de otoyol çöktü: Onlarca ölü ve yaralı var
Netanyahu'yu tutuklanma korkusu sardı! Dünya liderlerine seslendi