Sağlık görevlisinden takdir toplayan hareket

Ordu'da bir sağlık görevlisi, yaşlı bir kadın hastayı ambulansın giremediği fındık bahçesinde sırtında taşıyarak ambulansa ulaştırdı.

 Sağlık görevlisinden takdir toplayan hareket
Sağlık görevlisinden takdir toplayan hareket
GİRİŞ 07.09.2022 17:20 GÜNCELLEME 07.09.2022 17:20

Kabadüz ilçesine bağlı Gürpınar Mahallesi'nde kronik hipertansiyon hastası olan A.Ç. (77) isimli kadın, fındık hasadı yaptığı sırada ishal, kusma ve yüksek ateşe bağlı rahatsızlık yaşadı. Kadının yakınları tarafından olayın 112 ekiplerine ihbar edilmesi üzerine kısa sürede ekipler intikal etti. 

Bölgeye gelen sağlık ekipleri, fındık bahçesinde arazi şartlarının elverişsizliği nedeniyle hastaya yürüyerek ulaştı. Bahçe içerisinde ilk müdahalesi yapılan kadın sonrasında ise sağlık görevlisi tarafından sırtta taşınarak ambulansa ulaştırıldı.

Hasta kadın, Ordu Devlet Hastanesinde kaldırılarak tedavi altına alındı.

KAYNAK: İHA
Ayşe Tan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ayşe Tan

Editör Hakkında

1990 yılında İstanbul’da doğdu. Meslek hayatına Aydın Doğan Anadolu İletişim Meslek Lisesi’nde Gazetecilik bölümü okuyarak başladı. İlk stajını Hürriyet Gazetesi’nde yaptı. Üniversiteyi ise İstanbul Üniversitesi Radyo Televizyon Yayımcılığı bölümünde tamamladı. 2009 yılında Milliyet Gazetesi’nde internet haberciliğine başladı. 15 senelik kariyerinde çok sayıda gazete, haber portalı ve televizyon bulunmaktadır. Meslek hayatına Haber7.com’da “Gündem Editörü” olarak devam etmektedir. Evli ve 2 çocuk annesidir.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Almanya'dan Türkiye açıklaması: Her zaman kolay olmayan bir ortak
Tokat'taki deprem kameralara böyle yansıdı