Eminönü'nde taciz iddiası ortalığı karıştırdı! Kadınlar yerde tekmeledi

İstanbul Eminönü’nde yolda yürüyen iki genç kadını takip ederek taciz ettiği iddia edilen kişiyi esnaf yakaladı. Esnafın yere yatırdığı adama kadınlar yerde tekmeler atarken, yaşanan o anlar cep telefonu kameralarıyla kaydedildi.

GİRİŞ 10.09.2022 10:34 GÜNCELLEME 10.09.2022 14:05
Bu Habere 31 Yorum Yapılmış

Olay, geçtiğimiz Perşembe günü Eminönü Tahtakale'de öğle saatlerinde meydana geldi. İddialara göre, iki genç kadın yolda yürürken bir kişi peşlerine takıldı. Şüpheli kişi, bir süre sonra genç kadınlara tacizde bulundu.

Duruma tepki gösteren kadınlar bağırmaya başladı. Bağrışmaları duyan esnaf olaya müdahale ederek şüpheli kişiyi etkisiz hale getirip yere yatırdı. Esnafın polise teslim etmek için yerde tuttuğu sırada, kadınlar ise tacizciye tekme attı. Kadınlar kendilerini durdurmak isteyen vatandaşlara da tepki gösterdi. Şüpheli yerden kalkmak isteyince de bu sefer esnaf tarafından darp edildi.

Yaşanan olay, vatandaşlar tarafından cep telefonu kameraları tarafından kaydedildi. Görüntülerde, genç kızları taciz eden şahsın “Ben inşaatın olduğu yere gidiyordum. Böyle olmaz, bırakın ayağa kalkayım” dediği görüldü. Esnaf da, “Burada inşaat mı var?” diyerek cevap verdi. 

KAYNAK: İHA
Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 31
  • kral 1 yıl önce Şikayet Et
    ulan dizilerde okadar taciz var niye erkek liginiz onlarada tutmuyor
    Cevapla
  • TAHRİK DECEZA 1 yıl önce Şikayet Et
    Bizim köydedeki inek tosun hepsi öyle geziyor çayırda. Hayvanla insan arasında fark olmak zorunda. Tosun durmuyor cayırda acık görünce inegi. Kimsede laf etmiyor. Senin tosun benim inek diye. Neticede ciplak. Tacizefe ceza cıkmalı ABD yasalarında giyinmenin mahkemeye düşerlerse önce kadının eteginin uzunlugu sorulur araştırın. ABD den geri kaldik yargı konusunda. Orda etek kısa ise kadına ceza.
    Cevapla
  • turkiyemm 1 yıl önce Şikayet Et
    valla birinin belinde 14 dörtlü olur boynundan tutan gibi kizlar dahil yere serer yada bicakda cika bilir oyuzden bole seylerde cok dikkat edicen allah dusurmesin kimseyi ama her hiyarim var diyene bor kosam tuz alip kosar gibi olmamali insanlar sonu kadir seker olayida yasanmis bisey bu ulkede sow yapmaya gerek yok cagir polisi bak yolunaa
    Cevapla
  • MSELİM 1 yıl önce Şikayet Et
    tamam sapık suçlu güzel bi dayağıda hak etmiş de giyim ve kuşamlarıyla insanları tahrik edenlerin hiçmi suçu yok? geçip çocuğun karşısında şeker yersen çocuğun ağzının suyu akmazmı
    Cevapla
  • Bekir 1 yıl önce Şikayet Et
    Şiddete uğrayan adam gerçekten haklıysa, yerinde olsam; hem maddi hemde manevi tazminat davası açarım. Şiddet gösterenlere emsal teşkil ederse bu ortaçağ avrupasından kalma hanzoluğu yapmak isteyenler bir daha düşünür.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Çin'de otoyol çöktü: Onlarca ölü ve yaralı var
Valilik günlerdir uyarıyordu! Ankara'da kuvvetli yağış sonrası altyapı çöktü