İstanbul Valisi: Metrobüs kazasında yaralananlardan 88'i taburcu edildi

İstanbul Valisi Yerlikaya, metrobüs kazasında yaralanan 99 kişiden 88'inin taburcu edildiğini açıkladı. Kazanın, metrobüs şoförünün baygınlık geçirmesi nedeniyle gerçekleştiği öğrenildi.

GİRİŞ 10.09.2022 13:38 GÜNCELLEME 10.09.2022 13:42
Bu Habere 18 Yorum Yapılmış

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, metrobüs kazasında yaralanan 99 kişiden 88'nin taburcu edildiğini açıkladı. Yerlikaya, 3 yaralının yoğun bakımda, 8 yaralının da serviste olduğunu belirtti.

İMAMOĞLU KAZANIN SEBEBİNİ AÇIKLADI

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, metrobüs kazasıyla ilgili, "Kazanın kayıtlarından ve elde ettiğimiz görüntülerden ve ses kaydından ortaya çıkıyor ki şoförün feryat ederek, 'kötü oluyorum, ambulans çağırın' diyerek aslında bir baygınlık geçirdiğini ve otobüsün direksiyonunun yan şeride doğru kayarak kafa kafaya çarpışmasına vesile olduğunu ifade etmek isterim" dedi.

Saatlerce metrobüs yolunda kalan vatandaşlar “İmamoğlu istifa” sloganı attıSaatlerce metrobüs yolunda kalan vatandaşlar “İmamoğlu istifa” sloganı attı

Yolda kalan yolcuları Beyoğlu, Kağıthane ve Fatih Belediyesi araçları evlerine ulaştırdıYolda kalan yolcuları Beyoğlu, Kağıthane ve Fatih Belediyesi araçları evlerine ulaştırdı

Feci metrobüs kazasında gözler İmamoğlu'nda: CHP'li Özgür Karabat'a 15 ihale!Feci metrobüs kazasında gözler İmamoğlu'nda: CHP'li Özgür Karabat'a 15 ihale!

KAYNAK: DHA, AA, HABER7
İbrahim Can Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - İbrahim Can

Editör Hakkında

İbrahim Can, 1993'te İstanbul'da doğdu. İnternet haberciliği kariyerine 2011’de başladı. İki yıla yakın küçük ölçekli sitelerde çalıştıktan sonra, 2012'nin Ekim ayında yenisafak.com'a başladı. 6,5 yıl çalıştığı yenisafak.com'da Gündem, Eğitim, Hayat, Dünya, Spor ve Video kategorilerinde çalıştı. Bir süre akşam sorumluluğu yaptı. Son olarak Ana Sayfa Editörü oldu. 2019'un Haziran ayında Haber7'de Gündem Editörü olarak göreve başladı. Hem Haber7 hem de Yeni Şafak'ta kültür sanat, eğitim ve siyaset alanları başta olmak üzere birçok alanda özel haber, infografik ve video hazırladı. Hala Haber7'de Haber Şefi olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 18
  • Raşit 1 yıl önce Şikayet Et
    Eko tatilden gelmiş mi ki? Çok yoruluyor zavallı, senenin 6 ayı tatil yapmak yoruyor insanı.
    Cevapla
  • Emre47 1 yıl önce Şikayet Et
    Baygınlık geçiren şoförümüze, kazada yaralanan vatandaşlarımıza geçmiş olsun. Rabbim şifalar versin inşallah. Tatilden yapılan açıklama da dalga geçer gibi :Kafa kafaya çarpışmasına VESİLE OLDUĞU ne demek ya. İstanbul umuz için çok güzel bir durum yaşanmış gibi. Bu koltuk seçim öncesi karşı olduğunuzu bildirdiğiniz, eleştirdiğiniz tüm durumları dalga geçercesine daha fazlasını yapmak için kullanıyorsunuz. Bu milletin olanı kendi tasarrufunuzu kullanarak dediğiniz şeffaflıktan çok uzak birilerini zengin etmek üzere kullanıyorsunuz yaaa. Rabbim bir daha fırsat vermesin. Liyakat ve ehliyet kadar biraz da VİCDAN olmalı insanda.
    Cevapla
  • Alper Kara 1 yıl önce Şikayet Et
    Aslında bu tip işlerde çalışan kişilerin periyodik sağlık taramasından geçme zorunluluğu ve hatta ekstra sağlık hizmeti alması gerekir.. Çok fazla insan taşıyorlar.. Hızlı gidiyorlar zaten, can kaybı ve daha fazla yaralı da olabilirdi.
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Cok kötü olan söför gitmez durur gereken yerleri arar müdahale etirir
    Cevapla
  • Misafir28 1 yıl önce Şikayet Et
    Eko her şey çok güzel oluyor desene
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
EURO 2024'te görev yapacak hakemler belli oldu! Türkiye'den tek hakem...
TÜİK son verileri paylaştı! Hangi ilin nüfusu ne kadar oldu...