Uğur Işılak'tan Tunç Soyer'e okkalı cevap: Ya soy, ya boy ya da kan uyuşmazlığı...

İzmir’in kurtuluşunun yüzüncü yılı dolayısıyla düzenlenen etkinlikte Osmanlı ile ilgili akla ziyan açıklamalarda bulunan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'e ünlü sanatçı Uğur Işılak'tan çok sert bir cevap geldi.

GİRİŞ 10.09.2022 13:11 GÜNCELLEME 10.09.2022 13:11
Bu Habere 232 Yorum Yapılmış

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Gündoğdu Meydanı'ndaki etkilinkte "100 yıl önceydi. Bu toprakları yönetenler, gaflet, delalet ve hatta hıyanet içindeydi" şeklinde ifadeler kullanarak Osmanlı'ya hakaret etmişti.

Soyer'in bu açıklamalarına birçok kesimden tepki yağmıştı. 

IŞILAK: YA SOY YA BOY YA DA KAN UYUŞMAZLIĞI VARDIR

Bir dönem AK Parti'de milletvekilliği de yapan ünlü sanatçı Uğur Işılak, Soyer'in bu skandal sözlerine sosyal medya hesabından okkalı bir cevap verdi.

Uğur Işılak, "Bu aziz toprakları, döktüğü kanlarla vatan yapan ecdadına saygı ve minnet duymak yerine, hakaret ediyorsa bir kişi; ya soy, ya boy ya da kan uyuşmazlığı vardır kesin." ifadelerini kullandı.

 

KAYNAK: HABER7
Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 232
  • Vatandaşa Sor 1 yıl önce Şikayet Et
    Masonik hareketler.
    Cevapla
  • Vatandaş bilir 1 yıl önce Şikayet Et
    Dogrucuda alıntı "doğrucu 21 saat önceŞikayet Et Soru: ..... şahsın problemi nedir? A-Soy uyuşmazlığı, B- Boy uyuşmazlığı, C-Kan uyuşmazlığı, D-Hepsi Doğru cevap: D şıkkı." Bence de
    Cevapla
  • Osmanlı 1 yıl önce Şikayet Et
    Atina belediye başkanı tunç soyer
    Cevapla
  • Mehmet Erkan 1 yıl önce Şikayet Et
    Haysiyetsizsin
    Cevapla
  • doğrucu 1 yıl önce Şikayet Et
    Soru: ..... şahsın problemi nedir? A-Soy uyuşmazlığı, B- Boy uyuşmazlığı, C-Kan uyuşmazlığı, D-Hepsi Doğru cevap: D şıkkı.
    Cevapla
  • Erkan kit 1 yıl önce Şikayet Et
    Doğma büyüme izmir liyim osmanlı ecdadımla gurur duyuyorum Kurtuluş savaşında dedelerimiz Dinimiz islam vatan bayrak için şehit düştü içimizdeki yabancılar ne kadar uğraşanlarda allah 'ın izni ile bizi köklerimizden ayiramayacaklar
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Selçuk Bayraktar'dan KIZILELMA paylaşımı: Karalamalar ne kadar alçakça olursa olsun...
Dünyanın gözü Hamas'ta! Kararını duyuracak