MSB acı haberi duyurdu: 3 Şehit

Milli Savunma Bakanlığı'nın yaptığı açıklamaya göre; Pençe-Kilit operasyonu bölgesinde 3 askerimiz şehit oldu, 3askerimiz yaralandı

GİRİŞ 11.09.2022 17:40 GÜNCELLEME 11.09.2022 19:37
Bu Habere 115 Yorum Yapılmış

MSB'den yapılan açıklamada, "Pençe-Kilit operasyonu bölgesinde, 11 Eylül 2022 tarihinde, Arama Tarama faaliyeti esnasında BTÖ mensupları ile çıkan çatışmada,  P. Uzm. Çvş. Harun YILDIRIM, P. Uzm. Çvş. Savaş BORLU ve  P. Asb. Kd. Çvş. Gökhan AĞIL şehit olmuş, 3 kahraman silah arkadaşımız yaralanmıştır. Yaralılarımız derhal hastaneye sevk edilerek tedavilerine başlanmıştır. Bölgede operasyonlar devam etmektedir." denildi.

BAKAN AKAR'DAN TAZİYE

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar da şehit Piyade Uzman Çavuş Savaş Borlu ve şehit Piyade Uzman Çavuş Harun Yıldırım için taziye mesajı yayımladı. Bakanlığın Twitter'daki hesabından paylaşılan mesajda Akar, "Kahraman silah arkadaşlarımız, 11 Eylül 2022 tarihinde şehit olmuşlardır. Kahraman şehitlerimize şahsım ve Milli Savunma Bakanlığı mensupları adına Allah'tan rahmet; kederli ailelerine ve asil milletimize başsağlığı ve sabır dilerim" dedi.

NİĞDE'YE ŞEHİT ATEŞİ DÜŞTÜ

Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde teröristlerle girilen çatışmada şehit olan Piyade Uzman Çavuş Savaş Borlu'nun (26) acı haberi, Niğde'deki ailesine ulaştı.

Piyade Uzman Çavuş Savaş Borlu, Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde teröristlerle girilen çatışmada şehit oldu. Borlu'nun şehadet haberi, memleketi Niğde'nin Değirmenli beldesi Yukarı Mahallesi'ndeki ailesine ulaştı. Bekar olduğu öğrenilen şehit Borlu'nun babaevinin bulunduğu sokak, Türk bayrakları ile donatıldı.

MERSİN'E DE ŞEHİT ATEŞİ DÜŞTÜ

Piyade Uzman Çavuş Harun Yıldırım Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde, arama-tarama faaliyeti sırasında PKK'lı teröristlerle çıkan çatışmada şehit oldu. Yıldırım'ın şehadet haberi, memleketi Mersin'in Toroslar ilçesi Sağlık Mahallesi'ndeki baba ocağına ulaştı. Yıldırım'ın acı haberini alan anne, baba ve yakınları gözyaşlarına boğuldu. Bekar olduğu öğrenilen şehit Yıldırım'ın babaevinin bulunduğu sokağa Türk bayrakları asıldı. (DHA)

ÖzgürBayrak Haber7.com - Editor
Haber 7 - ÖzgürBayrak

Editör Hakkında

Ankara'da doğan Özgür Bayrak, ilk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi "Gazetecilik" bölümünden mezun oldu. Üniversite döneminde çeşitli yerel gazetelerde muhabir ve editör olarak görev aldı. Star.com'da internet editörü olarak stajını tamamladıktan sonra Medya Takip Merkezi'nde 3 yıl boyunca Gündem, Siyaset, Spor, Ekonomi kategorilerinde haber ve SEO içerikleriyle birlikte galeri ve video hazırladı. 2019'un Şubat ayından bu yana ise Haber7.com'da Gündem Editörü olarak habercilik kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 115
  • özkonyali 1 yıl önce Şikayet Et
    birileri de tatil yapsın eglence mekanlarında çalsin çırpsın oynasın alkoller fuhuş tavan yapsın. konserler falan filan
    Cevapla
  • düşünen. 1 yıl önce Şikayet Et
    Allahuekber. Yarab şehitlerimize rahmet eyle. zalimleri hizaya sen getir. buna ancak Senin gücün yeter.
    Cevapla
  • malkoçoğlu 1 yıl önce Şikayet Et
    Allahın rahmeti üzerinize olsun aziz şehitlerim.Mekanınız cennet olsun sizler ölmediniz sizler Allahın en mübarek kullarındansınız.
    Cevapla
  • Avşaroğlu 1 yıl önce Şikayet Et
    Allah rahmet eylesin, mekanları cennet olsun inşallah Ailesine sabrı cemil niyaz ederim.
    Cevapla
  • Nrc 1 yıl önce Şikayet Et
    Şehitlerimize Allah rahmet eylesin. Mekanları cennet olsun.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İran'dan 4 ülkeye savaş ilanı gibi İsrail çağrısı! Resmen tehdit ettiler
İsrail, İran'a karşılık verme kararı aldı