iki aile arasında ‘kız isteme’ kavgası: 13 yaralı

Diyarbakır’da ‘kız isteme’ yüzünden akraba iki aile arasında çıkan silahlı kavgada 3’ü ağır 13 kişi yaralandı. Jandarmanın giriş ve çıkışı kapattığı kırsal mahallede yeniden olay çıkmaması için elektrikler de kesildi.

iki aile arasında ‘kız isteme’ kavgası: 13 yaralı
iki aile arasında ‘kız isteme’ kavgası: 13 yaralı
GİRİŞ 11.09.2022 20:38 GÜNCELLEME 11.09.2022 20:38
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Olay, Bağlar ilçesi kırsal Yukarı Molla Ali Mahallesi Doluçanak mezrasında meydana geldi. İddiaya göre akraba iki aile arasında daha önce ‘kız isteme’ yüzünden başlayan husumet, akşam saatlerinde tartışmaya dönüştü. Tarışma kısa sürede büyüyerek silahlı kavgaya dönüştü. Kavgada, İ.D., F.D., Y.D., H.D., B.D., H.D., M.D., D.D., A.D., D.D., S.D., B.D., ve M.D., yaralandı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda sağlık ve jandarma ekibi sevk edildi. Köyün giriş ve çıkışları jandarma tarafından kapatılırken, yaralılar ilk müdahalenin ardından ambulanslarla kentteki hastanelere götürüldü. Yaralılardan 3’ünün hayati tehlikesinin olduğu belirtilirken, taraflar arasında yeni bir olay çıkma ihtimaline karşı köyün elektriği kontrollü olarak kesildi. Kavgaya karışan bazı şüphelilerin gözaltına alındığı belirtildi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

 

KAYNAK: DHA
ÖzgürBayrak Haber7.com - Editor
Haber 7 - ÖzgürBayrak

Editör Hakkında

Ankara'da doğan Özgür Bayrak, ilk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi "Gazetecilik" bölümünden mezun oldu. Üniversite döneminde çeşitli yerel gazetelerde muhabir ve editör olarak görev aldı. Star.com'da internet editörü olarak stajını tamamladıktan sonra Medya Takip Merkezi'nde 3 yıl boyunca Gündem, Siyaset, Spor, Ekonomi kategorilerinde haber ve SEO içerikleriyle birlikte galeri ve video hazırladı. 2019'un Şubat ayından bu yana ise Haber7.com'da Gündem Editörü olarak habercilik kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 8
  • ismail 1 yıl önce Şikayet Et
    Birbirine bunu yapan başkasına neler yapmaz allah bunlara fırsat vermesin caniler vahşiler
    Cevapla
  • Mehmet 1 yıl önce Şikayet Et
    O bölgelerde hep böyle olaylar sürekli yaşanır
    Cevapla
  • Ahmed 1 yıl önce Şikayet Et
    Taş devrinden kalma olaylar.
    Cevapla
  • Ali Osman 1 yıl önce Şikayet Et
    13 tane cahil
    Cevapla
  • emin 1 yıl önce Şikayet Et
    devlet kimle uğraşsın hangi bir cahile laf anlatsın yazık degilmi oradaki askere polise sağlık görevlilerine cahilden büyük düşmanımız yok oda bizde ürkütmeyince sayılmıyor vesselam
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İspanya, 4 ülke ile aynı anda Filistin devletini tanımayı planlıyor
Macron: Karşımızda çok büyük riskler var Avrupa ölebilir