İnek, piknikçilerin masasındakileri yedi

Isparta'da 3 kişi piknik yaptığı sırada yanlarına yaklaşan inek, masadaki yiyeceklerden yedi. O anlar, cep telefonu kamerasıyla kayda alındı.

İnek, piknikçilerin masasındakileri yedi
İnek, piknikçilerin masasındakileri yedi
GİRİŞ 12.09.2022 13:17 GÜNCELLEME 12.09.2022 13:18
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Olay, geçen cumartesi günü Gölcük Milli Parkı'nda meydana geldi. Kübra Aykut ve 2 arkadaşı piknik yapmak için parka gitti. Masa hazırlayan piknikçiler, kendilerine doğru bir ineğin yaklaştığını gördü. Masadan kalkıp uzaklaştıklarında ise inek yiyeceklere yöneldi. İnek, yiyeceklerden yedikten sonra sonra uzaklaştı.

O anları cep telefonu kamerasına kaydeden Kübra Aykut, "Sürü halinde inekler vardı. Biri bize doğru yaklaştı. Masaya gelip yiyecek aradı. Ben de o anları cep telefonu ile kaydettim" dedi. 

KAYNAK: DHA
ÖzgürBayrak Haber7.com - Editor
Haber 7 - ÖzgürBayrak

Editör Hakkında

Ankara'da doğan Özgür Bayrak, ilk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi "Gazetecilik" bölümünden mezun oldu. Üniversite döneminde çeşitli yerel gazetelerde muhabir ve editör olarak görev aldı. Star.com'da internet editörü olarak stajını tamamladıktan sonra Medya Takip Merkezi'nde 3 yıl boyunca Gündem, Siyaset, Spor, Ekonomi kategorilerinde haber ve SEO içerikleriyle birlikte galeri ve video hazırladı. 2019'un Şubat ayından bu yana ise Haber7.com'da Gündem Editörü olarak habercilik kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 2
  • G. Y. 1 yıl önce Şikayet Et
    Çevre temizlik işini üstlenmişler. Afiyet olsun.
    Cevapla
  • Temizlikçi 1 yıl önce Şikayet Et
    Afiyet bal şeker olsun. Bizim piknikçiler gibi çöplüğe çevirmiyor yakıp yıkmıyorlar.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Ünlü EuroLeague hakemi maç sonu hırsızlık yaparken yakalandı!
Çocuğu kanlar içinde o yayın derdinde! Bir TikTok rezaleti daha