Uzay eğitimleri başladı! Tüm Türkiye'den kayıt alınıyor

Eyüpsultan Belediyesi'nin alanında uzman isimlerle uzay eğitimleri verdiği Ali Kuşçu Uzay Evi'nde düzenlenen Okullara Yönelik Güz Dönemi Eğitimleri için kayıtlar başladı

Uzay eğitimleri başladı! Tüm Türkiye'den kayıt alınıyor
Uzay eğitimleri başladı! Tüm Türkiye'den kayıt alınıyor
GİRİŞ 13.09.2022 18:17 GÜNCELLEME 13.09.2022 18:20
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Anaokulu, ilkokul, ortaokul ve lise öğrencilerine yönelik düzenlenen program kapsamında; gezegenler, gök olayları, astronotların yaşamı, takım yıldızlar, Ay’a yolculuk ve roket konularında eğitimler verilecek.

Okullara yönelik eğitimler hafta içi her gün ve günde üç seans olarak gerçekleştirilecek.

Randevu sistemiyle düzenlenecek eğitimler için yalnızca öğretmenler telefonla arayarak kayıt oluşturabilecek.

BİREYSEL OLARAK DA BAŞVURULAR ALINIYOR

Eğitimlere bireysel olarak gelmek isteyenler için ise Cumartesi günleri 10:00-11:30 saatleri arasında dersler düzenlenecek.

BAŞKAN DENİZ KÖKEN'DEN VELİLERE ÇAĞRI

Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken tüm öğrencileri eğitimlere katılmaya davet ederek, "Ali Kuşçu Uzay Evimizde okullara yönelik eğitimlerimiz başlıyor. Velilerimiz okulların WhatsApp gruplarına gönderip kıymetli öğretmenlerimizin sınıf adına kayıt olmasını talep edebilir. Amacımız; geleceğimiz olan çocuklarımızı bilime yönlendirmek ve bunu sizler olmadan başaramayız. Sadece Eyüpsultan değil, Türkiye genelindeki tüm okullara açığız" dedi.

Eğitimlere katılmak isteyenler 02124401566 numaralı telefonu arayıp kayıt yaptırabiliyor.

ÖzgürBayrak Haber7.com - Editor
Haber 7 - ÖzgürBayrak

Editör Hakkında

Ankara'da doğan Özgür Bayrak, ilk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi "Gazetecilik" bölümünden mezun oldu. Üniversite döneminde çeşitli yerel gazetelerde muhabir ve editör olarak görev aldı. Star.com'da internet editörü olarak stajını tamamladıktan sonra Medya Takip Merkezi'nde 3 yıl boyunca Gündem, Siyaset, Spor, Ekonomi kategorilerinde haber ve SEO içerikleriyle birlikte galeri ve video hazırladı. 2019'un Şubat ayından bu yana ise Haber7.com'da Gündem Editörü olarak habercilik kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 1
  • vatansever 1 yıl önce Şikayet Et
    hazırlık var gercekten gidebilecez mi insallah gideriz diyorum
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Konser saldırısının arka planı! Rusya ile Türk Dünyası'nı savaştırmak istiyorlar
Bayraktar TB3'ten bir büyük başarı daha