İran uyruklu 5 şüphelinin midelerinden uyuşturucu çıktı

Erzurum'da polisin düzenlediği 2 ayrı operasyonda gözaltına alınan İran uyruklu 5 şüphelinin midelerinden 683 kapsül halinde uyuşturucu çıktı.

İran uyruklu 5 şüphelinin midelerinden uyuşturucu çıktı
İran uyruklu 5 şüphelinin midelerinden uyuşturucu çıktı
GİRİŞ 15.09.2022 10:42 GÜNCELLEME 15.09.2022 10:42

Erzurum- Erzincan kara yolunda uygulama yapan İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, 10 Eylül’de İran plakalı bir otobüsü durdurdu.

Yolculardan Mehdi B., Milad F. ve Siraus G.'nin hareketlerinden şüphelenen polis, onları röntgen çekimi için hastaneye götürdü. Yapılan muayene ve röntgen çekimi sonrası şüphelilerin uyuşturucuları kapsül haline getirerek yuttukları belirlendi.

Yapılan çalışmayla şüphelilerin midesindeki toplam 210 kapsül içindeki 3 kilo 192 gram Afyon sakızı ve 62 kapsül halinde 709 gram eroin çıkarıldı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen 3 şüpheli 14 Eylül günü tutuklandı. 



İLAÇLARDAN ŞÜPHELENDİLER

Narkotik polisi, 12 Eylül’de de aynı uygulama noktasında yaptıkları aramada İran uyruklu Mesoud T. ile Soleman O.'nun çantalarında tokluk hissi veren ve mide bağırsak temizleyici ilaç bulunmasından şüphelendi. Hastanede röntgen filmleri çekilen şahısların 411 kapsül halinde yuttukları 2 kilo 953 gram afyon sakızı çıkarıldı. Adliyeye sevk edilen 2 şüpheli de tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Ömer Aktaş Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ömer Aktaş

Editör Hakkında

1991 yılında Bayburt’ta doğdu. Kocaeli Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümünden mezun oldu. 2016 yılında Anadolu Ajansı'nda stajını yaptı. Yeni Şafak ve Akşam Gazetesi'nde çalıştı. Nisan 2021'den bu yana Haber7.com'da ‘Gündem Editörü’ olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
ABD ve dünyada gözaltılara rağmen Filistin'e destek gösterileri sürüyor
Yüzyılın en büyük projesi olan "Kalkınma Yolu projesi"nin bölge için neden önemli?