Sosyal medya yalanını paylaşmışlardı! Şahan geri adım attı, Tarkan'dan ses yok...

Şahan Gökbakar, sosyal medyada dolaşan ve Peribacalarının yıkıldığı iddia edilen görüntülerin gerçeği yansıtmadığını öğrenince geri adım attı. Gökbakar, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy'a teşekkürlerini iletti.

Sosyal medya yalanını paylaşmışlardı! Şahan geri adım attı, Tarkan'dan ses yok...
Sosyal medya yalanını paylaşmışlardı! Şahan geri adım attı, Tarkan'dan ses yok...
GİRİŞ 16.09.2022 07:12 GÜNCELLEME 16.09.2022 07:22
Bu Habere 297 Yorum Yapılmış

CHP Genel Başkan Yardımcısı Ali Öztunç'un, "Kapadokya'daki peri bacaları iş makineleriyle yıkılıyor" iddiası asılsız çıktı. Ortahisar Belediye Başkanı Mustafa Ateş, Nevşehir'in Ortahisar ve Göreme beldesi arasına yapılan yol çalışmasında peribacalarının iş makinesi ile yıkıldığı yönündeki iddiaları yalanladı. Fakat sanatçı Tarkan ve Şahan Gökbakar sosyal medya hesaplarından yaptıkları paylaşımlarla CHP'li Öztunç'un yalanına ortak olmuşlardı.

Şahan Gökbakar, sosyal medyada dolaşan ve Peribacalarının yıkıldığı iddia edilen görüntülerin asılsız çıkması üzerine, yalan paylaşımını 24 saat sonra düzeltti.

Şahan Gökbakar, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Konunun sosyal medyaya yansıdığı gibi olmadığını ve Kültür Bakanlığı'nın kontrolünde olduğunu öğrendim. Bilginize sunuyorum. Çok teşekkürler." ifadelerini kullandı.

 

TARKAN YALANINI HENÜZ SİLMEDİ

Şarkıcı Tarkan, Peribacaları ile ilgili sosyal medyada dolaşan yalan haberlerin gerçeği yansıtmadığı ispatlanmış olmasına rağmen, paylaşımını hala silmedi.

Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 297
  • Gazi27 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu şebeği başimiza ünlü diye lanse edip bir tarafini kaldirdiniz ya bravo
    Cevapla
  • Gurbetci 1 yıl önce Şikayet Et
    Şahandan beklenirdi, son zamanlarda Tarkan muhalefetin sanatçısı oldu. Bu üzdü beni .Sen bari yapma..
    Cevapla
  • Murat gözükara 1 yıl önce Şikayet Et
    Sanatçıymış..... Sanatçı cahil olmaz... Ön yargılı olmaz... Kin kusmaz... Sizi lağım sanatçıları sonradan görmeler... İKİ paralı diploma...üç beş kuruşta gördü mü kendini sanatçı sanan sanatsızlar...
    Cevapla
  • Cuma 1 yıl önce Şikayet Et
    Akıl yokken
    Cevapla
  • Zanaatci 1 yıl önce Şikayet Et
    Araştırmadan doğruluğunu bilmeden paylaşım yapan bu cahile sanatçı diyorsunuz Tarkan zaten eski Türkiye'nin ergen sokaklarinda bulduğu şöhretini kimse sallamadigi için eskiyi özleyen zavallı fazla dumandan beyninde hücre kalmamış biri bunları varya sosyal medyanin çirkinliklerini yalana nasıl inanilip gerçek gibi gosterilebilecegini yeni nesle göstermek için boy boy panolara koycan
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Tel Aviv müzakerelerde ilerleme olmazsa Refah'a saldıracağını Mısır'a iletti
ABD'de yeni bir George Floyd vakası! Tyson nefessiz kalarak ölmüş