Tarkan'ın İzmir konserinden aldığı ücret belli oldu

Tarkan'ın, İzmir'in Yunan işgalinden kurtuluşunun 100. yılında Gündoğdu Meydanı'nda düzenlenen konser için 450 bin dolar (8 milyon TL) ücret aldığı ifade edildi. Tarkan'ın, bu rakamın 3 milyonunu bazı vakıflara bağışladığı belirtildi.

Tarkan'ın İzmir konserinden aldığı ücret belli oldu
Tarkan'ın İzmir konserinden aldığı ücret belli oldu
GİRİŞ 17.09.2022 09:06 GÜNCELLEME 17.09.2022 11:18
Bu Habere 523 Yorum Yapılmış

İzmir'in düşman işgalinden kurtuluşunun 100. yıldönümü kutlamalarında sahneye çıkan Tarkan'ın, belediyeden aldığı ücret konuşuluyor.

İlk önce Tarkan'ın herhangi bir ücret almayacağı ifade edilmiş ardından da İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, "Kaşe alıp bağış yapacak" demişti.

Halk TV yayınında konuşan Soyer, "Tarkan'ın cebine 1 kuruş girmeyecek. O kadar yüce gönüllü ki. Kaşe ücreti olarak alması gereken ücreti hayır işine aktaracak. Başlıkları konuşuyoruz. Yurt mu yapsın, kreş mi yapsın diye konuşuyoruz" ifadelerini kullanmıştı.

"TARKAN, İZMİR KONSERİ İÇİN 450 BİN DOLAR ALDI" İDDİASI

Sabah gazetesinden Ömer Karahan'ın haberine göre; Mega Star Tarkan'ın, İzmir Büyükşehir Belediyesi'nden aldığı ücret belli oldu. Sabah gazetesinin iddiasına göre Tarkan, söz konusu konser için 450 bin dolar (dünkü kur itibariyle 8 milyon lira) aldı.

Sabah gazetesindeki haberde konuyla alakalı şu ifadeler kullanıldı:

"...Tarkan'ın, İzmir Büyükşehir Belediyesi'nden 450 bin dolar (dünkü kur itibariyle 8 milyon lira) aldığı sektör içinde konuşuluyor. Tarkan, İzmir konserinden aldığı bu paradan Darüşşafaka, Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı ile Mor Çatı'ya 1'er milyon lira bağışta bulunarak 3 milyon lirayı hibe etmiş. Ee tabi arada kalanı da kendisine almış. Anlayacağınız Tarkan 5 milyonu cukkalamış! Tarkan'ın o akşamki konserinde sahne için de 2 milyon lira harcanmış."

KAYNAK: SABAH GAZETESİ / ÖMER KARAHAN
Erkan Talu Haber7.com - Dış Haberler Editörü
Haber 7 - Erkan Talu

Editör Hakkında

Elazığ'da doğan Erkan Talu; ilk, orta ve lise öğrenimini Ayvalık'ta tamamladı. Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, "Sanat Tarihi" bölümünden mezun oldu. Üniversite yıllarında gazetecilik üzerine çok sayıda eğitim alıp okumalar yaptı. Habercilik kariyerine "muhabir" olarak Kanal 7'de başladı. Kanal 7'de hem iç hem de dış basını takip eden ekipte yer alarak "Ana Haber"e bültenler hazırladı. Kanal 7'de çalıştığı dönemde, Ülke TV için haberin yanı sıra VTR, DSF ve program içerikleri üretti. 2017 ortasında Haber7'ye geçti. Kariyerini, "Haber7 Dış Haberler Editörü" olarak devam ettiriyor.
YORUMLAR 523
  • Adalı 1 yıl önce Şikayet Et
    beter olun...
    Cevapla
  • Ah İzmirim 1 yıl önce Şikayet Et
    Cumhurbaşkanı maaşına laf edenler 2 saat göbek atan bir sanatçı görünümlü birine 8 milyon TL verebiliyor izmirde her şey çok güzel oluyor mis kokulu İzmir
    Cevapla
  • Gazi Şehir 1 yıl önce Şikayet Et
    Deccalin Askerleri Mason Üyesi Siyonist Yahudi Uşakları Bunlardan Bu Milette Hayır Gelmez.
    Cevapla
  • 2023 Seçimleri 1 yıl önce Şikayet Et
    Milletin ev sahibi olacağı konut projelerine, faydalanacağı yol-köprü-havalimanı projelerine her fırsatta hunharca saldıran Bizans artıkları milletin vergilerini kimseye faydası olmayan heykellere ve fondaş medyaya şarkıcılara peşkeş çekiyor.
    Cevapla
  • yorumcu 1 yıl önce Şikayet Et
    zehir zıkkım olsun. olmuş da zaten. sahne yıkılmış. gezi olaylarında 2 tane ağaç için yürüyen tarkan senin konserin için o meydandan ağaçlar söküldü tabi sen bu zihniyetin kırıntısı olduğun için kulağın duymaz gözün görmez.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Changan Lumin Corn Türkiye'ye geliyor! 450 bin liraya sıfır otomobil
Seçime günler kala 3 parti, AK Parti ve Murat Kurum'a desteğini açıkladı