TBMM Başkanı Şentop, Gagavuzya’da görüşmeler gerçekleşti

TBMM Başkanı Mustafa Şentop, Moldova temaslarının ikinci günüde Gagavuz Yeri Özerk Cumhuriyeti Başkanı Sayın İrina Vlah ve Gagavuz Özerk Yeri Meclis Başkanı Sayın Dimitri Constantinov ile görüşmeler gerçekleştirdi.

TBMM Başkanı Şentop, Gagavuzya’da görüşmeler gerçekleşti
TBMM Başkanı Şentop, Gagavuzya’da görüşmeler gerçekleşti
GİRİŞ 16.09.2022 17:58 GÜNCELLEME 16.09.2022 17:58

TBMM Başkanı Mustafa Şentop, Gagauzya’nın yürütme organı niteliğindeki İcra Komitesi Başkanı İrina Vlah ve yasama organı niteliğindeki Halk Topluluğu Başkanı Dmitri Constantinov ile görüştü.  Şentop, görüşmenin ardından İcra Komitesi Başkanı İrina Vlah ve Halk Topluluğu Başkanı Dmitri Constantinov’un da katılımıyla, Halk Topluğu milletvekilleri ve İcra Komitesi üyeleriyle de genişletilmiş toplantı gerçekleştirdi.

Şentop, Komrat’ta temaslarının ardından, Türkiye’nin katkılarıyla yapılan ve tamamlanmak üzere olan stadyumda çocukların hazırladığı gösteriyi izledi. TİKA Moldova Gagavuz Yeri Özerk Bölgesi Recep Tayyip Erdoğan Eğitim Külliyesi inşaatında incelemelerde bulundu. Nasrettin Hoca Ana Okulu’nu ziyaret etti.

Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
İstanbul, Ankara ve İzmir'de ücretsiz toplu ulaşım kararı!
Son dakika: Erdoğan ile Bahçeli arasındaki sürpriz görüşme sona erdi!