Ankara merkezli 18 ilde FETÖ operasyonu: 36 kişiye gözaltı kararı

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığınca, Ankara merkezli 8 ve 10 ilde yürütülen eş zamanlı operasyonlarda toplam 36 kişi hakkında gözaltı kararı verildi.

GİRİŞ 20.09.2022 09:19 GÜNCELLEME 20.09.2022 09:23
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığınca kapatılan Polis Akademisi Başkanlığına bağlı (eski) Güvenlik Bilimleri Fakültesi/Polis Kolejinden ilişiği kesilen öğrencilerin FETÖ/PDY tarafından takip altına alınıp okul dönemlerine ve ilişiklerinin kesilmesiyle sonraki dönemlerine ait örgüte bağlılık ve sadakatlerine göre yapıldığı tespit edilen kodlamalar hakkında yürütülen soruşturma kapsamında;

7‘si avukat toplam 15 şüpheli hakkında, Ankara merkezli 8 ilde, eş zamanlı operasyon yapılması ve gözaltı kararı verildi.

FETÖ'YE KPSS SORUŞTURMASI

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı Terör Suçları Soruşturma Bürosunca FETÖ/PDY'nin 2013 KPSS sınavında yapmış olduğu usulsüzlüklere ilişkin soruşturma kapsamında, Ankara merkezli 10 ilde 21 şüpheli hakkında gözaltı kararı verildi.

KAYNAK: İHA
Ayşe Tan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ayşe Tan

Editör Hakkında

1990 yılında İstanbul’da doğdu. Meslek hayatına Aydın Doğan Anadolu İletişim Meslek Lisesi’nde Gazetecilik bölümü okuyarak başladı. İlk stajını Hürriyet Gazetesi’nde yaptı. Üniversiteyi ise İstanbul Üniversitesi Radyo Televizyon Yayımcılığı bölümünde tamamladı. 2009 yılında Milliyet Gazetesi’nde internet haberciliğine başladı. 15 senelik kariyerinde çok sayıda gazete, haber portalı ve televizyon bulunmaktadır. Meslek hayatına Haber7.com’da “Gündem Editörü” olarak devam etmektedir. Evli ve 2 çocuk annesidir.
YORUMLAR 2
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Önemli Yunanistanda 10 binin üstünde fetöcü geçtiği değerlendirilmekte bunlara yunan makamları barınma ssğladı abd de silah ve teçhizat iaşesini karşılığındada türkiye ile muhtemel savaşta kullanılacaklar asker polis çoğunlukta dikkatli olması lazım drvletimizin istihbarat birimleri
    Cevapla
  • TR54 - Sakarya 1 yıl önce Şikayet Et
    Vatana ihanetin cezası idamdır.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Türk askeri pratiğine Baykar damgası: Kısa sürede büyük etki
Avrupa'da kim ne kadar kazandı? İşte rakamlar