Terörden temizlenen illerimizde coşku ve başarılar bir arada

Geçmiş yıllarda gündeme sık sık terör olaylarıyla gelen Diyarbakır ve Cizre'de terör belasının temizlenmesiyle birlikte sosyal etkinlikler ve çeşitli spor branşlarında başarılar haber konusu olmaya başladı.

GİRİŞ 23.09.2022 16:41 GÜNCELLEME 23.09.2022 16:43
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

Güneydoğu'da terör belasından dolayı bölgede yaşayan gencinden yaşlısına kadar tüm vatandaşlar sosyal etkinlikler, spor ve benzeri dallardan eksik kalıyordu. Son yıllarda yürütülen etkili operasyonlar neticesinde Diyarbakır ve Şırnak'ta terör örgütü PKK'nın beli kırıldı. Bu güven ortamının oluşturulmasının ardından ise her konuda büyük bir atılım gerçekleştirildi. Bu atılımların ardından ise başarılar da tek tek gelmeye başladı.

DİYARBAKIR'DA KIRMIZI-BEYAZ SESLERİ

Diyarbakır'da 12'incisi düzenlenen karpuz festivalinin ardından yapılan büyük konser, renkli görüntülere sahne oldu. Terörden temizlenen Diyarbakır'dan Kırmızı-Beyaz sesleri yükseldi.

CİZRE BELEDİYESPOR VOLEYBOLDA ŞAHA KALKTI

Cizre Belediyespor, erkek voleybolda geride kalan 3 sezonda başardıklarıyla tüm voleybolseverlerin ilgisini toplamış durumda. Şırnak’ın bağrından doğan kulüp, 2020-2021 sezonu sonunda Efeler Ligi’ne yükselmeye hak kazandı. “Ejderler” lakabıyla anılan takım, 2021-2022 sezonunda tarihinde ilk kez mücadele ettiği Efeler Ligi’nde 6’ncı oldu ve ülkemizi Avrupa kupalarında temsil etme hakkı yakaladı. 

ÖzgürBayrak Haber7.com - Editor
Haber 7 - ÖzgürBayrak

Editör Hakkında

Ankara'da doğan Özgür Bayrak, ilk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi "Gazetecilik" bölümünden mezun oldu. Üniversite döneminde çeşitli yerel gazetelerde muhabir ve editör olarak görev aldı. Star.com'da internet editörü olarak stajını tamamladıktan sonra Medya Takip Merkezi'nde 3 yıl boyunca Gündem, Siyaset, Spor, Ekonomi kategorilerinde haber ve SEO içerikleriyle birlikte galeri ve video hazırladı. 2019'un Şubat ayından bu yana ise Haber7.com'da Gündem Editörü olarak habercilik kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 10
  • Erkan 1 yıl önce Şikayet Et
    Keşke bu insanların vatanına sevdası bizler gibi olsa keşke bu şehirler şunu bilmeli bizim sevgimiz sonsuz nefretimiz bir o kadarda sertir biz yaratılanı seviyoruz yaratandan ötürü yeter ki bu ülkeye destek verin toplumun sizin samimiyetinize ihtiyacı var unutmayın ki sizi zehirleyenler yıllarca sizi katletti bu ülkenin kıymetini bilin sinir dışına bakin anlarsınız bomba atan ayrım yapmaz.Pkk bir alettir bu da amerikan köpeğinin ve batının kuklasidir
    Cevapla
  • Mustafa 1 yıl önce Şikayet Et
    Yine hdpkk birinci çıkar
    Cevapla
  • Yağız gökay 1 yıl önce Şikayet Et
    diyarbakıra milli maç verildi hazırlık maçı orada ortaya çıkar herşey,bakalım amed mi diyecekler yoksa...
    Cevapla
  • Vatandaş 1 yıl önce Şikayet Et
    Seçim yapılsın yine Hdp kazanır.
    Cevapla
  • Zafer 1 yıl önce Şikayet Et
    Duymak ve görmek istediğinimiz ortam.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Bayraktar TB3 test uçuşlarına devam ediyor
Tokat'ta kırılmanın olduğu fay hattı havadan görüntülendi