Nüfus müdürlükleri hafta sonu açık olacak

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, yarın ve pazar günü yapılacak 2022-KPSS Lisans Alan Bilgisi oturumları dolayısıyla nüfus müdürlüklerinin yarın 07.00-14.30, pazar günü ise 07.00-10.00 saatleri arasında hizmet vereceğini duyurdu.

Nüfus müdürlükleri hafta sonu açık olacak
Nüfus müdürlükleri hafta sonu açık olacak
GİRİŞ 23.09.2022 22:48 GÜNCELLEME 23.09.2022 22:48
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Bakan Soylu, sosyal medya hesabından paylaştığı mesajda, KPSS'ye katılacak adayların mağduriyet yaşamamaları için nüfus müdürlükleri ve emniyet birimlerinin teyakkuz halinde olduğunu belirtti.

Adayların sınav yerlerine erken gitmelerinin önemini hatırlatan Soylu, olası bir aksilikte 6 bin 725 ekip aracı ile 1949 motosikletli polis ekibinin yardım için hazır olduğunu ifade etti.

Soylu, "Nüfus müdürlüklerimiz, 24 Eylül cumartesi 07.00-14.30, 25 Eylül pazar 07.00-10.00 saatleri arasında açık bulunacak. Sınava girecek tüm adaylara, başarı dileklerimizle" ifadelerini kullandı.

Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 8
  • atakan cenker 1 yıl önce Şikayet Et
    tabi canım açık kalsın. henüz 10 milyondan çok suriyelinin yalnızca %20 sine vatandaşlık verilmiş. daha milyonlarca suriyeli alçak, pardon; mazlum müslüman muhacir kardeşimiz vatandaşlık bekliyor.
    Cevapla
  • Ali Uncu 1 yıl önce Şikayet Et
    Yalancı ve aptal ırkçılar böyle düşünüyor.
    Cevapla
  • xray 1 yıl önce Şikayet Et
    cumhuriyette kaç yahudi kaç ermeni vatandaş oldu haberin var mı? ve bunlar türk isimleri ile.
    Cevapla
  • Bahtiyar 1 yıl önce Şikayet Et
    Bazıları için haberin içeriği önemli değil o bağlantıyı istediği yerle kurar, yarın yağmur yağacak, desek tabi canım benim vatandaşım ıslansın Suriyeliler lüks çadırda yaşasın der.
    Cevapla
  • ALİ 1 yıl önce Şikayet Et
    kem söz sahibine aittir
    Cevapla
  • İyi bir adam 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu yorum konuya ne kadar uzak olduğunu gösteriyor biraz araştır öğren öğle konuş en azından rezil olmazsın
    Cevapla
  • tepki 1 yıl önce Şikayet Et
    okula sinafa girecek bunlar yapmadi hazir degil ise zaten adam olmaz gecen gun bahce de kus bøcek sayar iken gec kalan var idi ve gelecek sinaf yapilacak yerde kimlik ve parmak okuma sistemi koyarsin yine kimlik sart dersin kimlik yok sadece parmak okuma yapar ise aldigi puan yuz de yirmi alirsin sinafa girer sorun kalmaz bu devir de kimlik yok diye eziyet mi olur ya
    Cevapla
  • ALİ 1 yıl önce Şikayet Et
    what dedin gülüm..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Ceketin güzel diyen kişiye alev silahıyla saldırdı: Görenlerin kanı dondu
Trabzonspor 10 kişiyle final kapısını araladı