İstanbul'un ilk katlı otoparkı kapatıldı

İstanbul Karaköy'de bulunan, kentin ilk katlı otoparkı olma özelliğini taşıyan İBB'ye ait 7 katlı otopark, bu gece itibarıyla hizmete kapatıldı

GİRİŞ 24.09.2022 09:08 GÜNCELLEME 24.09.2022 09:38
Bu Habere 18 Yorum Yapılmış

İstanbul'un ilk katlı otoparkı konumundaki, İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne ait Karaköy'deki 7 katlı otopark 00.00 itibarıyla işletmeye kapatıldı. Katlı otoparkın yerine meydan ve zemin altı otopark yapılacak. 600 araç kapasiteli otopark 46 yıldır İstanbulluların hizmetindeydi.

GÜNLÜK ORTALAMA BİN 500 ARACA HİZMET VERİYORDU

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne ait Beyoğlu, Kemankeş Karamustafa Paşa Mahallesi, Mumhane Caddesi üzerinde bulunan 46 yıllık katlı otoparkı işletmeye kapatıldı. Büyükşehir Belediye Meclisi tarafından alınan karar doğrultusunda, otoparkın yerine, meydan ve zemin altı otopark yapılacak.

Ekim ayında yıkım çalışmalarının başlayacağı ve İstanbul'un ilk katlı otoparkı olma özelliğini taşıyan 7 katlı otoparkta günlük ortalama bin 500 araca hizmet veriliyordu.

OTOPARKIN GİRİŞİ KAPATILDI

DHA'nın haberine göre; alınan karar doğrultusunda bu gece 00.00 itibarıyla işletmeye kapatılan otoparkın giriş kapısı da ekipler tarafından kapatıldı. Ekipler, tüm araç sahiplerine ve abonelere bilgi verirken, otoparkta kalan araçlar 25 Eylül Pazar günü  çıkarılacak.

Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 18
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Satacaklar Yerine daha iyisini yapacak değil
    Cevapla
  • çerkez 1 yıl önce Şikayet Et
    Ne yaparlar nede bitirirler belki yıkamayacaklar bile..!
    Cevapla
  • Ali 1 yıl önce Şikayet Et
    para lazım para yandaşlarına yetmiyor gelen herkese mavi boncuk verdi , herkes ile ittifak yaptı. Şimdi cezasını çekiyor kendi de çok pişman hayal kurduğu Cumhurbaşkanlığı adaylığı bu yüzden avucundan uçup gitti.
    Cevapla
  • samii 1 yıl önce Şikayet Et
    Yeraltına otopark yapacakmış iki gözümün çiçeği.Zor yapar kiracıları çıkarmak için yıkacağız dedi.
    Cevapla
  • mehmet 1 yıl önce Şikayet Et
    ahaaa ekrem yandaşlarına yine para yedirecek. ne doymazlarmış bu chp liler
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Ernest Muci, Beşiktaş'ı kupada finale taşıdı
Gelinin duvağını toplarken başından vurulmuştu: 3 aylık hamile kadından acı haber!