Ormanda 3 yaşındaki kızını öldürdü

Adana'da tam bir vahşet yaşandı. Kentte Eylül Yıldırım adlı kadın, ormana götürdüğü 3 yaşındaki kızı Hiranur'u tabancayla öldürdükten sonra kendi yaşamına son verdi.

GİRİŞ 26.09.2022 15:36 GÜNCELLEME 26.09.2022 17:18
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

Adana'da Eylül Yıldırım (23), ormanda 3 yaşındaki kızı Hiranur´u tabancayla öldürdükten sonra kendi başına da ateşleyip, yaşamına son verdi.

DHA'nın haberine göre olay, Sarıçam ilçesinde meydana geldi. Bir süre önce boşandığı öğrenilen Eylül Yıldırım, iddiaya göre, psikolojik sorunlar yaşayıp, uyuşturucu kullanmaya başladı.

Ailesiyle de sorunları olduğu öne sürülen Yıldırım, kızı Hiranur ile dün akşam ormana gitti. Yıldırım, eski eşinin tabancasıyla kızını vurarak öldürdü.

Eylül Yıldırım

Aynı silahı başına dayayıp, ateşleyen Yıldırım, yaşamına son verdi. Ormanda bulunan anne ile kızının cansız bedenleri, otopsi için Adana Adli Tıp Kurumu morguna götürüldü. Acı haberi alan Yıldırım ailesi ve yakınları, morga gelerek gözyaşı döktü.

Otopsinin ardından yakınlarına teslim edilen Eylül Yıldırım ile kızının cenazeleri, toprağa verilmek üzere İmamoğlu ilçesine götürüldü. Yıldırım'ın eski eşi ise olayla ilgili gözaltına alınarak, sorgulanmak üzere emniyete götürüldü.

KAYNAK: DHA
Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 10
  • 1453 RTE 1 yıl önce Şikayet Et
    Boşandığı eşi de tabacayı rahmetli de bırakacaktı oldu be. Aile içi büyük ihtimal
    Cevapla
  • Osman KAVAKLI 1 yıl önce Şikayet Et
    bir kere teksas mi orasi ,nasil tabancasi olabilir bu herifin ,ikincisi esrari nerden bulabiliyor adanada? 3 piskolojik sorunu varsa niye kimse bunlari görmedi ...yani ihmaller zinciri dizboyu
    Cevapla
  • Doğrucu davut 1 yıl önce Şikayet Et
    Allah taksiratını affetsin kim bilir n ederdi vardı...
    Cevapla
  • İstanbul lu 1 yıl önce Şikayet Et
    Allah kimseyi çaresiz bırakmasın Allah tasiratını afetsin
    Cevapla
  • vatansever-Afyon 1 yıl önce Şikayet Et
    Allah taksiratını affetsin ne derdi var bilinmez lütfen geride kalan ailesini düşünerek sağduyulu yaklaşın haddi aşan yorumlar yapmayın.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan esprili gönderme: Artık Fenerbahçeli değilim
İsrail'den İran'a saldırı: Açıklamalar peş peşe geliyor