Burhan: Teröriste gazeteci diyenler utanmalı!

Mersin'deki terör saldırısında bir polis memurunun sehit olması üzerine basın toplantısı düzenleyen Anadolu Yayıncılar Derneği Başkanı Sinan Burhan ”Teröriste gazeteci diyenler utanmalıdır” dedi.

Burhan: Teröriste gazeteci diyenler utanmalı!
Burhan: Teröriste gazeteci diyenler utanmalı!
GİRİŞ 27.09.2022 19:04 GÜNCELLEME 27.09.2022 19:04

Anadolu Yayıncılar Derneğinde bu sabah basın toplantısı düzenleyen Burhan “Cumhuriyet Halk Partisi ve bası medya kuruluşları teröristin gazeteci olduğunu iddia ettiler. Sözde tutuklu gazeteciler raporunu hazırlayanlar çıkıp milletimizden özür dilemelidir “dedi.

CHP raporunda sırt çantasında bulunan fotoğraf makinasının suç aleti sayıldığını belirten Burhan “Şimdi çıkıp Türk milletine açıklama yapsınlar. Hani bu kadın gazeteciydi. Hani sırtında  sadece kamerası vardı. Bakın sırtında bomba taşımış" dedi. 

Burhan, "Avrupalı siyasetçiler, sivil toplum örgütleri ve gazeteciler sürekli olarak Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı diktatör gibi gösteriyorlar. Bu kuruluşlar sadece kendileri  Türkiye ile ilgili kara propaganda yapmakla kalmıyor. Türkiye’deki medya kuruluşları ve sivil toplum örgülerine milyonlarca avro para gönderiyorlar. Bu kuruluşların tek yaptıkları Türkiye’de basın özgür değil. Basın mensupları hapse atılıyor demektir. AB fonları ülkemizde etnik ve mezhep temelinde bölücülük yapanlara veriliyor. Bu milli olmayan gazeteciler cemiyetleri ve basın konseyleri denetlenmeli gerekirse kapatılmalıdır. 

"PKK YAYIN ORGANLARINA ÖDÜL VERENLER UTANSIN"

Türk medyasında en büyük sorun millik sorunudur. Bazı medya kuruluşları ve mensupları bu ülkeye bağlı değildir. Daha geçen yıl PKK yayın organı Jinha tvye ödül veren Türk Tabipler Birliği çıkıp milletimizden özür dilemelidir. Bu ülkede teröristi övmenin cezası yoktur diyen Burhan AB fonlarından beslenenler bu ülkeyi sevemezler” diye konuştu.

Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Ronaldo eski takımını borçlu çıkardı! Servet değerinde tazminat
Kabinede değişiklik olacak mı? AK Parti'den son dakika açıklaması