Mersin'de polisevi saldırısı: Çok sayıda gözaltı

Mersin'in Mezitli ilçesindeki polisevine yönelik terör saldırısıyla ilgili yürütülen soruşturma kapsamında 22 şüpheli gözaltına alındı

GİRİŞ 28.09.2022 07:38 GÜNCELLEME 28.09.2022 09:39
Bu Habere 48 Yorum Yapılmış

İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ekiplerince, 26 Eylül'deki saldırıyla bağlantılı oldukları iddia edilen zanlıları yakalamaya yönelik çalışma başlatıldı.

Soruşturma kapsamında 22 şüphelinin kimlikleri ve adresleri tespit edildi.

Adreslere düzenlenen operasyonda 22 şüpheli gözaltına alındı.

Zanlılar, işlemleri için İl Emniyet Müdürlüğüne götürüldü.

Mersin'de iki kadın terörist tarafından polisevine düzenlenen saldırıda polis memuru Sedat Gezer şehit olmuş, bir polis de yaralanmıştı. Kurşun isabet eden bir kadın ile yüksekten atlayan 2 kişinin yaralandığı saldırıyı gerçekleştiren teröristler, üzerlerindeki patlayıcıyı infilak ettirmeleri sonucu ölmüştü.

KAHRAMAN POLİS, ŞEHİT OLMADAN TERÖRİSTİ ÖLDÜRDÜ

Polisevini hedef alan terör saldırısında polis memuru Sedat Gezer'in şehit olmadan önce çatışarak teröristlerin ilerlemesini engellediği anlara dair görüntüler ortaya çıktı.

ÖzgürBayrak Haber7.com - Editor
Haber 7 - ÖzgürBayrak

Editör Hakkında

Ankara'da doğan Özgür Bayrak, ilk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi "Gazetecilik" bölümünden mezun oldu. Üniversite döneminde çeşitli yerel gazetelerde muhabir ve editör olarak görev aldı. Star.com'da internet editörü olarak stajını tamamladıktan sonra Medya Takip Merkezi'nde 3 yıl boyunca Gündem, Siyaset, Spor, Ekonomi kategorilerinde haber ve SEO içerikleriyle birlikte galeri ve video hazırladı. 2019'un Şubat ayından bu yana ise Haber7.com'da Gündem Editörü olarak habercilik kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 48
  • Arif 1 yıl önce Şikayet Et
    Terörü bitirmek için yapılacak en önemli şey chpnin kapatılması olacaktır. Millet vekili kılığında teröristi savunan hainleride teröristlerle beraber cezaevine tıkmak lazım. Terör suçundan ceza almış haini gazeteci diye bildiri yayınlayan bildiri altında imzası olan herkesi ceza evine göndermek lazım.
    Cevapla
  • Mardin 1 yıl önce Şikayet Et
    Adamlarda tank eksik poliste sade tabanca ihmal var niye makineli tüfek yok poliste
    Cevapla
  • zırto 1 yıl önce Şikayet Et
    vatandaşlık ve tüm vatandaşlık haklarını alsınlar yedi göbek sülalelerinden Açız diye havlıyan köpeklerde gitsin yunanlar doyursun aç karınlarını
    Cevapla
  • zırto 1 yıl önce Şikayet Et
    vurun kellelerini yeter bıkdık artık bu chpenin komünist dinsiz imansız haydutlarından Kurban olsunlar polis ve askerimize
    Cevapla
  • iso 1 yıl önce Şikayet Et
    Madem böyle şüpheliler var adresleri bellidir Patlama olmadan önce yapsaydınız ya şu operasyonu. İdam şart... Allah cc şehitlerimize rahmet eylesin yaralılara acil şifalar nasip eylesin..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İBAN kiralamaya ağır cezalar geliyor! Maliye geniş çaplı çalışma başlattı
ABD'li devden bomba altın tahmini! Rekor serisi sürüyor