Vali Yerlikaya 'Motosiklet Teslim Töreni'nde konuştu: Saldırıyı lanetliyorum!

İstanbul Emniyeti’nde “Motosiklet Teslim Töreni” yapıldı. Törende konuşan İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, Mersin’de polis memuru Sedat Gezer’in şehit olduğu, bir polis memurunun ise yaralandığı hain terör saldırısını lanetlediğini söyledi.

Vali Yerlikaya 'Motosiklet Teslim Töreni'nde konuştu: Saldırıyı lanetliyorum!
Vali Yerlikaya 'Motosiklet Teslim Töreni'nde konuştu: Saldırıyı lanetliyorum!
GİRİŞ 27.09.2022 19:59 GÜNCELLEME 27.09.2022 19:59

İçişleri Bakanlığı tarafından İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü'ne verilen motosikletler için "Teslim Töreni" yapıldı.

İstanbul Emniyeti Önleyici Hizmetler Şube Müdürlüğü'ne 180 motosiklet verildi. Yunus Polisleri'nin kullanacağı motosikletler İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü'nün Vatan Caddesi'nde bulunan yerleşkesinde polisler tarafından teslim alındıktan sonra geçiş töreni yapıldı.

Törene katılan İstanbul Valisi Ali Yerlikaya dün gece Mersin'de polis memuru Sedat Gezer'in şehit olduğu, bir polis memurunun ise yaralandığı terör saldırısını lanetlediğini söyledi.

Törene İçişleri Bakanı Yardımcısı İsmail Çataklı ve İstanbul İl Emniyet Müdürü Zafer Aktaş da katıldı. İçişleri Bakanı Yardımcısı İsmail Çataklı da konuşmasında "Yeni motosikletlerin İstanbul'a ve insanımıza hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum. Dün gece Mersin'de yaşanan terör saldırısında şehit olan polis kardeşimize ve bütün şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyorum" dedi.

Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
CHP'li anketçi açıkladı! CHP kendi adayının kuyusunu kazıyor! O ilçe adayına çekil baskısı
HDP’li Altan Tan’dan bomba itiraf! Demirtaş ve Zana'ya ayar: Eşini aday yapan...