Kadir Mısıroğlu’nun yakınları Meral Akşener hakkında suç duyurusunda bulundu

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in Kadir Mısıroğlu hakkında söylediği sözler nedeniyle Abdullah Sünusi Mısıroğlu tarafından suç duyurusunda bulunuldu.

Kadir Mısıroğlu’nun yakınları Meral Akşener hakkında suç duyurusunda bulundu
Kadir Mısıroğlu’nun yakınları Meral Akşener hakkında suç duyurusunda bulundu
GİRİŞ 28.09.2022 01:43 GÜNCELLEME 28.09.2022 01:43
Bu Habere 87 Yorum Yapılmış

24 Eylül’de İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in Mersin’de düzenlenen bir programda söylediği sözler nedeniyle Kadir Mısıroğlu’nun yakınları yargıya başvurdu. Kadir Mısıroğlu’nun oğlu Abdullah Sünusi Mısıroğlu, Akşener hakkında ‘kişinin hatırasına hakaret’ suçunu işlediğini ifade ederek avukatı aracılığıyla suç duyurusunda bulundu.

AKŞENER NE DEMİŞTİ?

İYİ Parti lideri Meral Akşener düzenlenen söz konusu programda, “Atatürk'ün o mübarek anasının genelevde çalıştığını söyleyen bir şerefsize gereğini yapamadım, özür diliyorum. Sarayda ağırlandı o şerefsiz, sarayda ağırlandı o ahlaksız. Gereğini yapamadım, özür dilerim, özür” ifadelerini kullanmıştı.

Gülşah Kerimoğlu Haber7.com - Editör
Haber 7 - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Haber7.com sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı.
YORUMLAR 87
  • Yüksel ERZİNCAN 1 yıl önce Şikayet Et
    Kadir MISIROĞLU mert, dürüst, cesur bir insandı. Allah (CC) gani gani rahmet eylesin.Amin.
    Cevapla
  • ali 1 yıl önce Şikayet Et
    Bin Tane ip li bir Kadir Mısırlıoğlu etmez. Kendinize güveniniz varsa çıkın kantara.
    Cevapla
  • hakkı 1 yıl önce Şikayet Et
    kötü söz sahibinin :)) ya apla sana döndü lafın
    Cevapla
  • SarıÇizmeli Mehmet 1 yıl önce Şikayet Et
    K. Mısıroğlu gibi cesaret sahibi daha bir kaç kişi olsaydı bu ülkede tarihimiz bu kadar yalan-dolan yazılamzdı;çocuklarımıza ve de bize tarihin doğrusu okutulurdu. NOKTA.
    Cevapla
  • Ormancı 1 yıl önce Şikayet Et
    Atatürk'ün annesine küfreden Musa ANTER'i çok değerli bir aydın olarak nitelendiren ve oğlunu CHP genel merkezinde ağılayıp helallik isteyen Kılıçdaroğlu ile alakalı ne diyeceksin merak ediyorum MERALLLLLLLLLLLL
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Bakan Bayraktar'dan müjde! 'Birkaç ay içinde kazacağız'
Harita paylaşıldı! 45 il için peş peşe uyarılar