Başkan Erdoğan açıkladı: Suriyeliler geri dönecek mi?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan gündeme ilişkin soruları yanıtladığı programda Suriyeli sığınmacıların geri dönüşüyle ilgili açıklamalarda bulundu. Erdoğan, ''CHP gibi 'biz geldiğimiz gibi bunları Suriye'ye süreceğiz' diyemeyiz.'' dedi.

Başkan Erdoğan açıkladı: Suriyeliler geri dönecek mi?
Başkan Erdoğan açıkladı: Suriyeliler geri dönecek mi?
GİRİŞ 28.09.2022 23:32 GÜNCELLEME 28.09.2022 23:35
Bu Habere 41 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanı Erdoğan, CNN TÜRK – Kanal D ortak yayınında önemli açıklamalarda bulundu. Başkan Erdoğan, Suriyelilerin geri dönüşüyle alakalı soruya da cevap verdi.

''CHP GİBİ 'BİZ GELDİĞİMİZ GİBİ BUNLARI SURİYE'YE SÜRECEĞİZ' DİYEMEYİZ''

Başkan Erdoğan yaptığı açıklamada, ''Yaptığımız briket evlere insanlar yavaş yavaş taşınmaya başladı. Alt yapısı ile her şeyi ile briket evler yaptık. Isınma noktasında da güneş enerjisi ile ısınma projesi yaptık. Suriyeliler için onurlu bir geri dönüş hazırlamamız lazım. CHP gibi 'biz geldiğimiz gibi bunları Suriye'ye süreceğiz' diyemeyiz. İnsani muamelemizi sürdüreceğiz. Yunan'ın baktığı gibi de göremeyiz. Botları nasıl şişlediklerini görüyoruz.'' ifadelerini kullandı.

Gülşah Kerimoğlu Haber7.com - Editör
Haber 7 - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Haber7.com sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı.
YORUMLAR 41
  • K.Maraşlı 1 yıl önce Şikayet Et
    Sevgili reisim, her sene bir çocuk yapıyorlar. Türkiye ye geleli 11 yıl oldu. Gelenlerin ne kadar çoğaldığını hesaplıyorlar mı? Biz bunlara kuzey suriye de biriket ev yapıp gönderinceye kadar bunlar geldikleri nüfüsun en az dört katı olurlar. Yine de bu muhalefete fırsat vermeyin, gelin mülteci sorunu ve pahalılığa çare olun. 2023 seçimi kolay geçsin.
    Cevapla
  • Anadolu Genci 1 yıl önce Şikayet Et
    Zamanında IRAK tan kaçanları aldık DURUM ORTADA şehirler terörist dolu(Tamamı için değil bu sözüm)......Ve ne yazık ki kucak açtığımız bu kişilerin çoğu FARKLI İDOLOJİLER ile yaşıyor.. Zamanında IRAK tan gelenlerde dahil büyük bir REFARANDUM ile şunaki SURİYEDEN gelip vatandaşlık alanlarda dahil FARKLI BİR KİMLİK KARTI ÇIKARILMALI.. 2050 de Ülkemizde 60 milyon IRAK ve SURİYE GÖÇMENİ olacak biz AZINLIK durumuna düşeceğiz...
    Cevapla
  • Anadolu Genci 1 yıl önce Şikayet Et
    bir R.T.E savunucusu olarak söylüyorum SURİYE LİLER GÖNDERİLMELİDİR......BU GÜNDEN İTİBAREN DE BAŞKA HİÇ KİMSEYE VATANDAŞLIK VERİLMEMELİDİR.... Zaten seçimde R.T.E zora sokan iki mevzu vardır 1. si SURİYELİLER 2.si ENFLASYON
    Cevapla
  • Bilo 1 yıl önce Şikayet Et
    Ağzına saglik
    Cevapla
  • Kazım 1 yıl önce Şikayet Et
    Çare mancınık reis
    Cevapla
  • AZİZ 1 yıl önce Şikayet Et
    eyvallah geldiler kaldılar ama vatandaşlık vermek ne demek bu ülkenin geleceği hakkında karar verme yetkisi çok fazla değilmi bir ülkenin kaderini belirlemek için o ülke için verilmesi gereken bir bedel yokmu? ilerde kendi ülkemizi kurmak istiyoruz derlerse daha kötüsü bir ülke kurma hayali ile pkk ile kol kola girerlerse ne olacak içimizdekilerle başa çıkamamışken birde bunları sırtlamak intihar değilmi bugün itibari ile 210.000 suriyeli vatandaşlık almış durumda bize söylenen ve bu arkadaşlar kedi gibi çoğalıyorlar büyük yanlış.
    Cevapla
  • Ladre61 1 yıl önce Şikayet Et
    Alperen'e: sapla samanı niye karıştırıyorsunuz? Almanya'ya çalışmaya gidenler nasıl gitti? Almanya'nın da talebi vardı ki ağzındaki dişe kadar muayene edip aldılar. burda durum farklı adam kaçıyor geliyor misafer ederiz eyvallah ama artık gitme zamanı. yok öyle kalma filan
    Cevapla
  • Alperen 1 yıl önce Şikayet Et
    Almanyada, Belçikada, v.s ülkelerde kaç Türk ün vatandaşlık aldığınızdan haberiniz varmı, o ülkeler üzerinde ne gibi etkileri olabiliyor acaba. O gitsin dediğiniz Suriyeliler giderse tarımda, Afganlılar giderse hayvancılıkta çalıştıracak eleman bulamassın, işte esas pahalılığı o zaman görürsünüz tarım ürünlerinde ve hayvansal ürünlerde. Şu anda enflasyonun ve ekonomik sorunların yaşanmadığı bir ülke yok onuda göz ardı etmeyin.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İstanbul Valisi Davut Gül açıkladı: Taksim Meydanı 1 Mayıs kutlamalarına kapalı olacak
Gazi meclisin 23 Nisan videosu çok beğenildi! Geleceğe en güzel mirasımız, yavrularımız