Didim'de 23 kaçak göçmen ve 3 organizatör yakalandı

Aydın'ın Didim ilçesinde, yasa dışı yollardan Yunanistan adalarına geçmeye çalışan 23 kaçak göçmen ile 3 organizatör yakalandı.

Didim'de 23 kaçak göçmen ve 3 organizatör yakalandı
Didim'de 23 kaçak göçmen ve 3 organizatör yakalandı
GİRİŞ 30.09.2022 19:03 GÜNCELLEME 30.09.2022 19:03

Aydın İl Jandarma Komutanlığı ekipleri Batıköy Mahallesi yakınlarındaki teknede bir grup kaçak göçmen olduğu bilgisini aldı. Bilgi üzerine harekete geçen Sahil Güvenlik ekipleri; Yunanistan adalarına geçmeye çalışan 21'i Suriye, 2'si Filistin uyruklu toplam 23 kaçak göçmeni yakaladı. Göçmenlerle birlikte organizatör olduğu tespit edilen Türk vatandaşları M.A.G., F.K., ve M.U. gözaltına alındı. Gözaltına alınan F.K., ve M.U. sevk edildiği adliyede çıkarıldıkları mahkemede tutuklanırken, M.A.G. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Kaçak göçmenler, jandarmadaki işlemlerinin ardından Aydın İl Göç İdaresi Müdürlüğü'ne gönderildi.

Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Seçime son 2 gün kala Goldman Sachs'tan Türkiye raporu!
Merak edilen 5 ilin daha anket sonuçları paylaşıldı! Rüzgar tersine döndü