İşe geç kalınca uçarak gitti: Paraşütle mesaiye yetişti!

Bursa'da düzenlenen Adrenalin Festivaline katılan paraşüt tutkunu bir fabrika işçisi 2200 metreden atladığı paraşütle belirlenen nokta yerine çalıştığı fabrikasına indi.

GİRİŞ 03.10.2022 10:55 GÜNCELLEME 04.10.2022 09:28
Bu Habere 14 Yorum Yapılmış

İnegöl İlçesinde Enduro turları ve Yamaç Paraşütü uçuşlarının gerçekleştirildiği festival düzenlendi. Düzenlenen etkinliğe mobilya imalat fabrikasında çalışan ve yamaç paraşütü tutkunu olan Adem Keskin de katıldı.

PARAŞÜTLE 2 BİN 200 METREDEN ÇALIŞTIĞI FABRİKAYA İNDİ

2 bin 200 metre yükseklikteki uçuş alanında hazır bulunan paraşütçüler start alınca İnegöl semalarına süzüldüler. Paraşütçüler festival çerçevesinde belirlenen alana inmek için mücadele ederken, Ahmet Keskin ise çalıştığı fabrikanın bahçesine inmeye karar verdi. O sırada molada olan mesai arkadaşları, fabrikanın üzerine uçan paraşütçünün Keskin olduğunu anlayınca hemen telefonlarına sarıldı. O anlar cep telefonu kamerasına anbean yansıdı.

KAYNAK: İHA
Muhammet Arif Güreli Haber7.com - Editör
Haber 7 - Muhammet Arif Güreli

Editör Hakkında

1999 yılında İstanbul'un Ümraniye ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2022 yılında Üsküdar Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden dereceyle mezun oldu. İnternet Haberciliğine ilk olarak üniversite sıralarındayken kurduğu internet haber sitesiyle başladı. Kurduğu sitede, 1 yıl kadar sağlık, spor ve kültür kategorilerinde röportaj, özel haber ve analiz yazıları yazdı. Staj eğitimini ise Haber7.com'da tamamladı. Mezun olduğu 2022 yılından bugüne dek Haber7.com ailesinde başlıca gündem, siyaset, dünya, ekonomi kategorileri olmak üzere birçok özel haber, grafik ve video hazırladı. Hala Haber7.com ailesinde Gündem Editörü olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 14
  • Asil TÜRK 1 yıl önce Şikayet Et
    Ülkemizin birçok şehrini gezdim geziyorum. Bursa kadar trafiği akmayan başka şehir görmedim.
    Cevapla
  • Falso 1 yıl önce Şikayet Et
    Adam öyle istedigi yere inebiliyor mu o zaman ben bineyim burdan Anıtkabir e ineyim
    Cevapla
  • meyyid 1 yıl önce Şikayet Et
    inegöl yerel haberlerde de işe geç kaldığı için paraşütle işyerine indi diye haber yapıldı.demek ki olay farklıymış.sırf firma reklamı işte..firma ismi karartılmalıydı..
    Cevapla
  • özmuşlu 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu haberi görünce gülmeyip acaba suratını asan var mı ! Şu an en çok onu merak ediyorum ! Mesaisine geç kalmamak için uçarak gelen bir elemanım olsa patronun yerinde olsam en az bir maaş ile ödüllendiririm. Teşvik amaçlı diğerlerine örnek olsun ! Herkes uçarak mesaisine yetişsin diye....
    Cevapla
  • coban 1 yıl önce Şikayet Et
    çok dikkat çekiyosun!yapma :)
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İsrail lobileri engellemeye çalışıyor: Erdoğan'ın ABD ziyaretinde son durum ne?
Yazar Dursun Ali Taşçı son yolculuğuna uğurlanıyor