Ankara'da öldürülen müzisyen Onur Şener son yolculuğuna uğurlandı

Ankara'nın Çankaya ilçesinde bir eğlence mekanında çıkan tartışma sonucu öldürülen müzisyen Onur Şener Ankara'da toprağa verildi.

GİRİŞ 03.10.2022 21:50 GÜNCELLEME 04.10.2022 10:37
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

Adli Tıp Kurumundan alınan Şener'in cenazesi Cebeci Asri Mezarlığı'ndaki İsmet Oğultürk Camisi'ne getirildi. Burada düzenlenen törene Şener'in ailesi ve yakınlarının yanı sıra CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ ve bazı milletvekilleri de katıldı.

Şener'in cenazesi, burada ikindi namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Cebeci Asri Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Ailenin avukatı Meltem Banko, gazetecilere yaptığı açıklamada, suçluların en yüksek cezayı alması için uğraşacaklarını belirterek "İki kişinin adli kontrolle serbest bırakılmasına itiraz edeceğiz." dedi.

Ankara'da 'istek şarkı' cinayeti: 3 kişi tutuklandıAnkara'da "istek şarkı" cinayeti: 3 kişi tutuklandı

Öte yandan TED Ankara Koleji Mezunlar Derneğinden yapılan açıklamada, "1995 mezunumuz Onur Şener'i kaybetmenin derin üzüntüsü içindeyiz. Şiddetin bizden aldığı son kişi olmasını umuyor, kendisine Allah'tan rahmet, sevenlerine baş sağlığı diliyoruz." ifadelerine yer verildi.

Olay

Polis tutanağına yansıyan ifadelere göre, 2 Ekim'de Çayyolu semti Mutlukent Mahallesi'ndeki eğlence mekanına gelen grup, o sırada sahnede olan müzisyen Onur Şener'den şarkı istedi.

Şener'in bu talebi reddetmesi üzerine gruptan 3 kişi müzisyenle tartışmaya başladı. Kavgaya dönüşen olayda boğazından cam parçalarıyla ağır yaralanan ve hastaneye sevk edilen Şener, müdahaleye rağmen kurtarılamadı.

Olayın ardından gözaltına alınan 5 kişiden 3'ü tutuklandı, 2'si adli kontrolle serbest bırakıldı.

KAYNAK: AA
Muhammet Binici Haber7.com - Gece Editörü
Haber 7 - Muhammet Binici

Editör Hakkında

İstanbul Şişli'de doğan Muhammet Binici, Anadolu Üniversitesi Radyo Televizyon Programcılığı ve Spor Yönetimi bölümlerini bitirdi. Eğitimine, İstanbul Üniversitesi Halkla İlişkiler bölümünde devam etmektedir. Gazeteciliğe 2012 yılında yerel haber siteleri ve yerel gazetelerde başladı. Gündem, Magazin alanlarında editör-muhabirlik yaptı. 2016 yılında Yeni Akit Gazetesi'nde bir yıl muhabirlik yaptıktan sonra, 2020 Eylül itibariyle Haber7'de 'Gündem Editörü' olarak görevine devam etmektedir.
YORUMLAR 10
  • Hasan 1 yıl önce Şikayet Et
    Ümit Özdağ Atatürk'ün adını niye anmadınız diye bağırmak için katılmış cenaze namazına.
    Cevapla
  • Sinan 1 yıl önce Şikayet Et
    Akbabalar çöreklenmiş buradan bir fesat çıkar mı diye pusuya yatmışlar.
    Cevapla
  • Timur 1 yıl önce Şikayet Et
    öldürenler mülteci değil ümit ozdağ ne arıyor ki
    Cevapla
  • Ah ah 1 yıl önce Şikayet Et
    Herkes kendini Polat Alemdar sanıyor bu hayatı dizi gibi sanıyor bu millet bu toprağın altı var can almak verenin işi idamın referanduma çıkması lazim
    Cevapla
  • muammer 1 yıl önce Şikayet Et
    Umit Özdağ bulgurluk arıyor galiba
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Yönetilemeyen Türk futbolunda yeni olay! 3. kez sahadan çekilme vakası
S&P'nin not kararı sonrası Bakan Şimşek'ten ilk açıklama