Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş: Provokatif saldırıyı şiddetle kınıyorum

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş: “İki sapkının Kur’an-ı Kerim’e karşı yaptığı provokatif saldırıyı şiddetle kınıyorum” dedi.

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş: Provokatif saldırıyı şiddetle kınıyorum
Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş: Provokatif saldırıyı şiddetle kınıyorum
GİRİŞ 04.10.2022 02:42 GÜNCELLEME 04.10.2022 02:42
Bu Habere 33 Yorum Yapılmış

Erbaş Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, “Yurtdışında İslam düşmanlığının örneklerine şahit olurken ne yazık ki ülkemizde de benzer bir düşmanlık görüntüsünün yaşanmasından dolayı büyük üzüntü duydum. Kendini bilmez iki sapkının Yüce kitabımız Kur’an-ı Kerim’e karşı yaptığı provokatif saldırıyı şiddetle kınıyorum” ifadelerini kullandı.

İzmir'de infiale neden olan görüntü: Kur'an-ı Kerim yırtıp yaktılarİzmir'de infiale neden olan görüntü: Kur'an-ı Kerim yırtıp yaktılar

KAYNAK: İHA
Muhammet Binici Haber7.com - Gece Editörü
Haber 7 - Muhammet Binici

Editör Hakkında

İstanbul Şişli'de doğan Muhammet Binici, Anadolu Üniversitesi Radyo Televizyon Programcılığı ve Spor Yönetimi bölümlerini bitirdi. Eğitimine, İstanbul Üniversitesi Halkla İlişkiler bölümünde devam etmektedir. Gazeteciliğe 2012 yılında yerel haber siteleri ve yerel gazetelerde başladı. Gündem, Magazin alanlarında editör-muhabirlik yaptı. 2016 yılında Yeni Akit Gazetesi'nde bir yıl muhabirlik yaptıktan sonra, 2020 Eylül itibariyle Haber7'de 'Gündem Editörü' olarak görevine devam etmektedir.
YORUMLAR 33
  • Addem 1 yıl önce Şikayet Et
    C h p nin kalesi ne diyelim
    Cevapla
  • ahmet 1 yıl önce Şikayet Et
    sonrada ALLAH c.c.neden cehennemi yarttı der bazı kendini bilmezler...
    Cevapla
  • EBRAR 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu ülke ancak idamla düzelir bir çıkıp KURANI KERİMİ yakıyor biri çıkıp Bayrağı yakıyor biri çıkıp Ülkeyi bölmeye kalkıyor. . Ülkede huzur kalmadı. Edepsizlik çıplaklık had sefaya varımış.
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Chpkk Kokuyorsun
    Cevapla
  • ali 1 yıl önce Şikayet Et
    kınamak yetmez. davaya müdahil olun. davalar açıp takipçisi olacak sürüyle avukatınız var. belki maaşların bir kısmını helal ettirirsiniz... bugün önder olmazsanız hangi gün olacaksınız?....
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Beyaz Saray'dan Refah operasyonu duyurusu! İsrail resmen geri adım attı
Süper Lig'e yükselen 2. takım belli oldu!