Cezaevine naklediliyordu 'acıktım' dedi, yemek molasında firar etti!

Kastamonu Cide'de cezaevine nakledilen bir tutuklu, yemek molası verilen pide salonundaki tuvaletin penceresinden atlayarak izini kaybettirdi. Firari tutuklunun yakalanması için çalışma başlatıldı.

Cezaevine naklediliyordu 'acıktım' dedi, yemek molasında firar etti!
Cezaevine naklediliyordu 'acıktım' dedi, yemek molasında firar etti!
GİRİŞ 06.10.2022 07:30 GÜNCELLEME 06.10.2022 07:30
Bu Habere 15 Yorum Yapılmış

Kastamonu'nun Cide ilçesinde işlediği bir suçtan dolayı tutuklanan kişi, adli işlemler yapıldıktan sonra Kastamonu Cezaevine nakledilmek üzere jandarma gözetiminde cezaevi nakil aracıyla yola çıkarıldı.

İddiaya göre kısa süre sonra aç olduğunu belirten tutuklu, kendisini cezaevine götüren jandarma personelini ikna ederek, Cide'de hizmet veren bir pide salonuna getirildi.

Burada yemeğini yiyen tutuklu, tuvalet ihtiyacını olduğunu belirterek lavabo izni istedi. Jandarma ekiplerinin bir anlık dikkatsizliğinden yararlanan tutuklu, yaklaşık 4 metre yükseklikteki camdan atlayarak izini kaybettirdi.

İLÇEDE GİRİŞ ÇIKIŞLAR TUTULDU

Yaşanan firar sonrası ilçede kolluk kuvvetleri tarafından geniş çaplı araştırma başlatıldı.

Cide Kaymakamı Tuncay Karataş, ilçenin giriş ve çıkışında önlem alındığını belirterek, "Jandarma ve polis ekiplerimiz teyakkuz halindeler. Kısa süre içinde şahsı ele geçireceğiz" açıklamasında bulundu.

KAYNAK: DHA
Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 15
  • EskiAsker 1 yıl önce Şikayet Et
    Biz cezaevi jandarma görevini yerine getirirken anlatırdı komutanlarımız. Eğer mahkum senin kontrolünde iken kaçarsa onun geri kalan cezası + görev ihmali kadar içeri siz girersiniz diyorlardı
    Cevapla
  • Retro 1 yıl önce Şikayet Et
    Kastamonu pideside güzeldir hee
    Cevapla
  • ahmet 1 yıl önce Şikayet Et
    Tam filimlik
    Cevapla
  • Ali 1 yıl önce Şikayet Et
    Ne yemeği yav gittiği yerde yerdi ,ne demişler iyilikten maraz doğar
    Cevapla
  • selim karabiber 1 yıl önce Şikayet Et
    hedabı ödememek için kaçmıştır
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
TCG Anadolu sahaya iniyor... 100 savaş gemisiyle gövde gösterisi
3. Dünya savaşı çıkarsa müttefikimiz kim olsun? İşte dikkat çeken Türkiye detayı...