Edirne'de, otomobilde 60 sikke ele geçirildi: 1 gözaltı

Edirne'de, polisin durdurduğu araçta yapılan aramada, tarihi olduğu değerlendirilen 60 sikke ele geçirildi, sürücü L.U. ise gözaltına alındı.

Edirne'de, otomobilde 60 sikke ele geçirildi: 1 gözaltı
Edirne'de, otomobilde 60 sikke ele geçirildi: 1 gözaltı
GİRİŞ 06.10.2022 10:56 GÜNCELLEME 06.10.2022 10:56

İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, L.U.'nun aracında tarihi eser bulunduğunu belirledi. Otomobili takibe alan polis, Havsa ilçesi yönüne giden aracı durdurdu. Aramada, farklı kültür ve dönemlere ait, tarihi eser niteliğinde olduğu değerlendirilen 60 sikke ele geçirildi. Sikkelere el koyulurken, gözaltına alınan sürücü L.U. ile ilgili soruşturma sürüyor

KAYNAK: DHA
ÖzgürBayrak Haber7.com - Editor
Haber 7 - ÖzgürBayrak

Editör Hakkında

Ankara'da doğan Özgür Bayrak, ilk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi "Gazetecilik" bölümünden mezun oldu. Üniversite döneminde çeşitli yerel gazetelerde muhabir ve editör olarak görev aldı. Star.com'da internet editörü olarak stajını tamamladıktan sonra Medya Takip Merkezi'nde 3 yıl boyunca Gündem, Siyaset, Spor, Ekonomi kategorilerinde haber ve SEO içerikleriyle birlikte galeri ve video hazırladı. 2019'un Şubat ayından bu yana ise Haber7.com'da Gündem Editörü olarak habercilik kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
DEM Parti'den Türk bayrağı ve İstiklal Marşı skandalı! 2 Belediyeye soruşturma başlatıldı
Bakan Bayraktar'dan müjde! 'Birkaç ay içinde kazacağız'