Gönül Dağı 72.bölüm fragmanı Asuman'ın haykırışları ciğerlere ok gibi saplandı! Perişan...

Gönül Dağı 72.bölüm fragmanında Zeki'nin adamları hem dükkanı talan edip Kenan’ı öldüresiye dövdü hem Veysel’in evini taşladı. Ramazan’a telefon açıp çağıran Asuman’ın gözyaşları yürekleri burktu.

GİRİŞ 15.10.2022 16:09 GÜNCELLEME 15.10.2022 16:10
Bu Habere 38 Yorum Yapılmış

Gönül Dağı 72.bölüm fragmanında, Zeki’nin adamları tehlike tohumları saçmaya tüm hızıyla devam eder. Hırsını alamayan bu kişiler, kasabayı Veysel başta olmak üzere sevdiklerinin başına dar etmek için ellerinden geleni ardına koymazlar.

Kardeşlerim 63.bölüm fragmanında Emel yaşayacak mı? Bu acıya yürek dayanmaz dedirttiKardeşlerim 63.bölüm fragmanında Emel yaşayacak mı? Bu acıya yürek dayanmaz dedirtti

Tehdit mektubu göndermelerinin hemen ardından acımasızca dükkanı yağmalarlar ve hedef tahtasına oturttukları Veysel’in ise evini taşlarlar. Gönül Dağı yeni bölüm fragmanında Veysel’in başı beladan kurtulmazken, gözyaşlarına hakim olamayan Asuman ise ‘Babamların evine gel, çabuk ol!’ diyerek Ramazan’a acil durum çağrısında bulunur.

Ciritçi Abdullah’ın ‘’Cahille kavga edilmez. Ders verilir, edep öğretilir.’’ şeklindeki manidar konuşması gelecek haftaya damgasını vuracak. Teoman Gök’ün senaryosunu kaleme aldığı, Yahya Samancı’nın yönetmenliğini üstlendiği ve Ferhat Eşsiz’in yapımcısı olduğu Gönül Dağı 72.bölümüyle 15 Ekim Cumartesi tarihinde saat 20:00’da TRT1’de yayına girecek.

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 38
  • Cihan 1 yıl önce Şikayet Et
    Millete diziyi izlettirmek için yaptığınız sacmalıklar çok aşrıya kactı severek izlediğim diziyi bıraktım reytinğler düşsün diye uğraşıyorsunuz herhalde
    Cevapla
  • meyyid 1 yıl önce Şikayet Et
    başta komedi dizisiydi, şimdi brezilya dizisine döndü..
    Cevapla
  • Mahfuz 1 yıl önce Şikayet Et
    diziyi mahvettiler. izlemiyoruz...
    Cevapla
  • kaan 1 yıl önce Şikayet Et
    canım komedi dizisini KATLETTİLERRR İZLEMİYORUZ ARTIK TAM BİR DRAM...
    Cevapla
  • Ziya Bey 1 yıl önce Şikayet Et
    Sanki reytingler düşsün, yayından kalksın diye uğraşılıyor. Bir cmt günleri gülmek için seyrederdik, drama bağladılar. Bu kafayla bu sezon final olur
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Kamuda tasarrufun ilk adımı! Törene otobüsle gittiler
WhatsApp'a ağır suçlama! Şoke eden Gazze iddiası