Kardeşlerim 63.bölüm fragmanında Ömer'in içini kor gibi yakacak haber! Dağılıyor

Kardeşlerim 63.bölüm fragmanında hayati tehlikesi olan Emel’in apar topar hastaneye sevk edilmesi heyecan ve gerilimi iki katına çıkarır.

GİRİŞ 15.10.2022 08:51 GÜNCELLEME 15.10.2022 08:51

Kardeşlerim 63.bölüm fragmanında ölümün eşiğine sürüklenen Emel’in sağlık durumu kritiktir, bu yüzden gerekli müdahale yapılmak üzere hastaneye kaldırılır. Emel’in vaziyetini gören Ömer üzüntüden kahrolurken, olayın sorumlusu olan Kaan’ın ise etekleri tutuşur.

Gönül Dağı 72.bölüm fragmanında acil durum çağrısı! ''Babamların evine gel, çabuk ol''Gönül Dağı 72.bölüm fragmanında acil durum çağrısı! ''Babamların evine gel, çabuk ol''

Hapse girme ihtimali yüzünden telaşa sürüklenen Kaan, ‘’Ben bir çocuğa çarptım, ne olur yardım et bana’’ diyerek babasından destek talep eder. Hayatının şokunu yaşayan Ömer, kardeşine çarpıp kaçanın bir an önce cezalandırılmasını polis ekiplerinden ister. Diğer taraftan Akif ise Ahmet'in oğlunun Ömer olduğu gerçeğini öğrenirken, Şengül'den öcünü almak isteyen Gönül'ün minibüsü yakması akıllara durgunluk verdi. Tüm bu gelişmeler yaşanırken Emel'in yaşam savaşını kazanıp kazanamayacağı önümüzdeki hafta ekrana gelecek yeni bölümde netlik kazanacak.

Serkan Birinci'nin yönetmeni olduğu, senaryosunu Gül Abus Semerci'nin yazdığı, Nazlı Heptürk'ün yapımcılığını üstlendiği Kardeşlerim 63.bölümüyle 15 Ekim Cumartesi günü saat 20:00'da ATV'de yayına girecek.

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Mahalle kafeleri Çırağan'la yarışıyor - 27 Nisan günün gazete manşetleri
AK Parti'den İsrail'in alçak paylaşımına sert tepki: Katliam şebekesini rahatsız ediyor