Teşkilat 51.bölüm fragmanında Zehra'dan beklenmedik hamle! Şaşkınlığını gizleyemeyecek

Teşkilat 51.bölüm fragmanında Ömer’in ‘Bir daha karşıma çıkma!’ deyişinin hemen ardından ekibe geri dönmeye karar veren Zehra’nın teste tabii tutulması heyecanı yükseltti.

GİRİŞ 15.10.2022 09:30 GÜNCELLEME 15.10.2022 09:30
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Teşkilat 51.bölüm fragmanında ekibe tekrardan girme kararıyla herkesi şaşırtan Zehra’nın Ömer’in çıkardığı zorluklara direnmesi aksiyonu tavan yaptırdı. Ömer, ''Zehra sen arkadaşlarını öldürdün. Senin gibi zayıfları bu kurumda istemiyoruz. Şimdi o numarayı ver ve evine geç!'' diyerek Zehra’yı imtihandan geçirdi.

Ömer, tüm uğraşları sonucunda Zehra’nın çözüldüğünü ve aralarına katılamayacağını zannederken aslında gerçek bambaşka çıktı. Teşkilat yeni bölüm fragmanında Başkan, Zehra’ya verilen numarayı açık etmediğini yerine kendi sicil numarasını verdiğini belirtti.

Uzay ise Zehra’nın yaptığı bu hamle karşısında ‘Benim yerim Teşkilat diyor’ diyerek zorlu testi geçtiğini ve ekipte çalışmaya devam edeceğini ima etti. Yönetmenliğini Burak Arlıel’in yaptığı, Timur Savcı ile Burak Sağyaşar’ın yapımcılığını üstlendiği, senaryosunu Teşkilat Senaryo Ekibi’nin kaleme aldığı Teşkilat 51.bölümüyle 16 Ekim Pazar tarihinde saat 20:00’da TRT1’de yayına girecek.

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 9
  • Adnan 1 yıl önce Şikayet Et
    İlk 2 sezondaki tadı alamadım ne yazı ki? En azından 2 tane kaliteli karakter katarak daha lezzetli bir dizi yapabilirlerdi. Ne Gürkan Uygun, ne Murat Yıldırım nede diğeri beni sarmadı.
    Cevapla
  • osmanlı 1 yıl önce Şikayet Et
    Kemal sunalın kabadayıya benzediği için gazinolardan haraç toplamalarına saçmalık derken gülüyorduk komedi diye.Bu çok daha saçma gülelimmi ağlayalımmı bilemedik.
    Cevapla
  • trakyalı amıca 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu diziyi bu hale getirenler acilen araştırılmalı bulunmalı.Resmen terör saldırısı...Kalenin içine girmişler.Milli duyguları kabartan sahneler gitmiş ne olduğunu tarif bile edemediğim Murat yıldırım reklamı egosu gelmiş...
    Cevapla
  • selim ileri 1 yıl önce Şikayet Et
    tamamen saçmalık. 2. sezonda yıldırım karakterini oynayan ve ölen gürkan uygun bu sezonda başka bir karakterle tekrar karşımıza çıktı. ya hu hiç olmazsa oyuncular onu görüp de aaaa ne kadar da yıldırıma benziyor falan deseler. galiba seyirciyi aptal yerine koyuyorlar
    Cevapla
  • Hem fikirim 1 yıl önce Şikayet Et
    Kardesim bu sene gectiğimiz 2 sezonu resmen sildi saçmaladılarresmen
    Cevapla
  • Ramazan 1 yıl önce Şikayet Et
    Kendini gülünç duruma düşürüyorsun.. İzlemediğini belli etmenin başka yolları da var.
    Cevapla
  • Ali Osman 1 yıl önce Şikayet Et
    Teşkilat yine çok güzel, bize devletin her an uyanık ve ayakta olduğunu gösteriyor.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Fahiş fiyata sivil boykot! Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yeni talimat
Dünyanın gözü bu görüşmede! Heniyye Türkiye'ye geliyor