Engin Altan’ı ekranlara döndüren Çöp Adam'a dengeleri değiştirecek transfer! Eşi...

İzleyenler tarafından bir süredir merak ve heyecan içerisinde beklenen Çöp Adam dizisine taze kan geldi. Son olarak 9 Kere Leyla, İyi Günde Kötü Günde, Yalancılar ve Mumları Gibi yapımlarda boy gösteren Elçin Sangu Çöp Adam’a transfer edildi.

Engin Altan’ı ekranlara döndüren Çöp Adam'a dengeleri değiştirecek transfer! Eşi...
Engin Altan’ı ekranlara döndüren Çöp Adam'a dengeleri değiştirecek transfer! Eşi...
GİRİŞ 24.10.2022 09:18 GÜNCELLEME 24.10.2022 09:18
Bu Habere 17 Yorum Yapılmış

Yalancılar ve Mumları’nda rol aldıktan sonra herhangi bir TV dizi projesinde görünmeyen Elçin Sangu’nun yeni adresi resmen belli oldu. Kurt Seyit ve Şura, Çarpışma, Kiralık Aşk gibi yapımlarla adından geniş kitlelere söz ettiren Elçin Sangu, Çöp Adam dizisinde Engin Altan ile beraber kameralar karşısına geçecek.

Teşkilat 51.bölüm fragmanında göğüsleri kabartan sahne! 'Benim yerim Teşkilat diyor'Teşkilat 51.bölüm fragmanında göğüsleri kabartan sahne! 'Benim yerim Teşkilat diyor'

Bilindiği üzere Diriliş Ertuğrul’un Ertuğrul Gazi’si ve Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı’nın Oruç Reis’i olan Engin Altan’ın Çöp Adam’da ‘Tamer Yılmaz’ rolüyle ekran önüne çıkacağı bilgisi geçtiğimiz günlerde paylaşılmıştı.

Melek Gençoğlu ile Su Ersöz ikilisinin senaryosunu kaleme aldığı Çöp Adam dizisinde Elçin Sangu’nun hangi karakteri üstleneceği kesinleşti. Star TV’de OGM Pictures imzasıyla yayın macerasına atılacak Çöp Adam’ın sürpriz transferi Elçin Sangu’nun banka müdürü Peri rolünü oynayacağı öğrenildi.

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 17
  • Emine tombulca 1 yıl önce Şikayet Et
    Engin altanı böyle diziler hic yakışmıyor asla izlenmez diye düşünüyorum biz onu diriliş ertugrulda tanıdık cok başarılı bir diziydi okadar cok tekrarlarını izledikki hic sıkılmadan böyle dizilerde tekrar onu görmek isteriz süper olurdu
    Cevapla
  • Yusuf İşnel 1 yıl önce Şikayet Et
    Engin Altan Düz Yatan'a Hiç Yakışmayacak Bir Şey Bu Hiç İzlemiyecem
    Cevapla
  • misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Engin zannettiki hangi dizide oynarsam tutar sen kendini şöhret yapmadın seni dirilişin senaryosu ve ertuğrul gazin ağırlığı şöhret yaptı başlamadan biter.
    Cevapla
  • Arif 1 yıl önce Şikayet Et
    Aynen öyle kardeş
    Cevapla
  • bakış açısı 1 yıl önce Şikayet Et
    bence de engin altan dönemi bitmiştir. çocuksu dizilerde bir hiç olarak görünüyorsun.
    Cevapla
  • Oze 1 yıl önce Şikayet Et
    ENGİN ALTAN Dönemi Kapanmıştır. Senin Rol Ve Karakterin Bellidir. Seni Ertuğrul Gazi Dizi Gibi Bir Dizide Baş Rol Oynamadığın Sürece Eski Şöhretini Rüyanda Bile Göremezsin.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İsrail ile anlaşmayı iptal et çağrısına cevap! Ürdün kararını duyurdu
Vergi kaçırana taviz yok! Amansız mücadele dönemi - Gazete manşetleri