Alparslan Büyük Selçuklu 32.bölüm fragmanında hayrete düşüren teklif! Beklenmiyordu

Alparslan Büyük Selçuklu 32.bölüm fragmanında, Seferiye ile Alparslan’ın sırt sırta cenk etmesi dikkatleri çekerken, İbrahim Yınal’ın Tekfur Grigos’a sunduğu teklif olay oldu.

GİRİŞ 17.10.2022 09:25 GÜNCELLEME 17.10.2022 09:25
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Alparslan Büyük Selçuklu 32.bölüm fragmanında Alparslan’ın hakikat gün yüzüne çıkıncaya değin Yınal’ın odasında kalmasını istemesi ve Yınal’ın ise ‘Çok pişman olacaksın yeğenim’ yanıtını vermesiyle gerilim had safhaya çıkar.

Kaçması gerektiği vurgusunu yapan Yınal, ''Gidebileceğim başka yer yoktu'' diyerek Tekfur Grigor’un karşısına geçer. Diğer taraftan Seferiye ile Alparslan’ın güçlerini birleştirmesi ve kanının son damlasına kadar mücadele etmesi yeni bölümün göze çarpan detayları arasındaki yerini aldı.

Yınal, ‘Beni Alparslan’dan korumanız için değil, hakkım olan al-i Selçuklu tahtına yürür iken benimle beraber misiniz diye sormaya geldim Tekfur’ diyerek şoke eden bir çıkışa imza atar. Proje tasarımını, senaristliğini ve yapımcılığını Emre Konuk’un üstlendiği ve yönetmenlik koltuğunda Sedat İnci’nin oturduğu Alparslan Büyük Selçuklu 32.bölümüyle 17 Ekim Pazartesi tarihinde saat 20:00’da TRT1’de izleyici kitlesini ağırlayacak.

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 6
  • Mizah 1 yıl önce Şikayet Et
    Neresi harika bir anlayabilsem bende izleyeceğim. Kostümünden oyuncusuna ,senaryosuna kadar tarih katlediliyor. Tiplere bak ya. Ecdat bu kadar kötü tanıtılamaz.
    Cevapla
  • Hortlabaz 1 yıl önce Şikayet Et
    Dizide sadece 'pusu' var arada tarih anlatıyolar güya işte.
    Cevapla
  • cngz56 1 yıl önce Şikayet Et
    ibrahim arka planda alparslanla anlaşmalı olarak tekfurun yanına gidiyor biraz düşünürseniz bu tür durumlar hep olur senaryo gereği başka nasıl yapacaklar
    Cevapla
  • Mehmet 1 yıl önce Şikayet Et
    Tek kelime ile harika bir film
    Cevapla
  • Ali 1 yıl önce Şikayet Et
    Reyting uğruna gerçek olan tarih efsaneleştiriliyor.....
    Cevapla
  • ccc 1 yıl önce Şikayet Et
    Dizi olmasın
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Eray Güçlüer 'İsrail İran'a saldıracak' diyerek hedef alınacak yeri açıkladı
Bahçesini çapaladı, altın fışkırdı