Bir Küçük Gün Işığı 7.bölüm fragmanında ortalık karıştı! İsyan etti, tepki gösterdi

Bir Küçük Gün Işığı 7.bölüm fragmanında sinirden deliye dönen Sude’nin Fırat’ı sorguya çekmesi gergin bir atmosfer oluşturur.

GİRİŞ 12.10.2022 09:10 GÜNCELLEME 12.10.2022 09:10

Bir Küçük Gün Işığı 7.bölüm fragmanında yapacaklarında sınır tanımayan Dila’nın işleri giderek kızıştırması sonucu tansiyonu giderek yükselir. Fırat’ın milyarlık anlaşması çöp olurken, öfke nöbetine tutulan Dila hastaneden kaçma girişiminde bulunur.

Öte yandan kışkırtılan ve çok ağır sözlere maruz kalan Elif’in Sude’nin suratına yapıştırdığı tokat ortalığı salladı. Elif, kendisinden habersizce Fırat’ın kredi borçlarını ödediğini öğrenir öğrenmez büyük tepki gösterir ve istifa kararı aldığını bildirir.

Elif, ‘’İşin de paran da senin olsun’’ diyerek Fırat'a isyan bayraklarını kaldırırken, Bir Küçük Gün Işığı 7.bölüm fragmanında Fırat ile Dila arasında ipler kopma noktasına gelir. Dila, ''Senin yapamadığını ben yapacağım. Anneme nur topu gibi bir torunu olduğunu söyleyeceğim.'' diyerek restini çeker.

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Fitch'ten Türkiye değerlendirmesi: Enflasyonda ciddi düşüş yaşanacak
26 imza birden, petrol Türkiye'ye akacak! Terör örgütü PKK'ya kötü haber