Kılıçdaroğlu ABD'de konuştu: Ukrayna'nın yanında yer almalıyız

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, çeşitli temaslarda bulunmak üzere gittiği ABD ziyaretinde dikkat çeken bir açıklamada bulundu.

GİRİŞ 12.10.2022 22:51 GÜNCELLEME 12.10.2022 22:51
Bu Habere 683 Yorum Yapılmış

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, ABD'de yaptığı konuşmada Türkiye'nin Rusya-Ukrayna savaşı sürecinde Ukrayna'nın yanında yer almasının gerektiğini söyledi.

Dünyada enerji krizinin derinleştiği ve Yunanistan'la gerilimin tırmandığı bir dönemde Rusya ile tansiyonu yükseltecek bir öneride bulundu. Kılıçdaroğlu, ABD'de yaptığı konuşmada Türkiye'nin Rusya-Ukrayna savaşıyla ilgili "Rusya-Ukrayna savaşında Ukrayna'nın yanında yer almamız gerektiğini düşünüyoruz." şeklinde konuştu.

Türkiye ve Rusya'nın, süreçteki aktif diyaloğu ve bunun sonucunda 'enerjide ortaklığa' kadar varan ilişkilerin yaşandığı dönemde Kılıçdaroğlu'nun ABD ziyaretinde böyle bir açıklamada bulunması ise dikkatlerden kaçmadı.

Gülşah Kerimoğlu Haber7.com - Editör
Haber 7 - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Haber7.com sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı.
YORUMLAR 683
  • Turk 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu adam basa gelmesin yeminle savasin icinde buluruz kendimizi.
    Cevapla
  • Vatandaş 1 yıl önce Şikayet Et
    Chpkk haçlı zihniyeti terör ittifakı abd nin kuklası, uyan artık ey türk halkı
    Cevapla
  • Azizim 1 yıl önce Şikayet Et
    Reisin gezdiği parkta gezsene kim tanıyacak seni
    Cevapla
  • Envers 1 yıl önce Şikayet Et
    Tehlikeli sularda geziyorsun güzelim ülkemde yasalari hainler yaptığı için sayıları habire artıyor aksi halde bunun gibi kansizlar bırak meclise girmeyi Türkiye'ye adımını atamazdi. Dünyanın hiç bir ülkesinde ülkesine hain sahislar meclise giremez çarşıda gezemez bugün bu zatın ettiği laflar maasef düşmanı zevkten dört köşe edip 85 milyonada zarar veriyor.
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    ABD ağzı bu demekki bizde kriz var sizdede olsun Rusya ile kanlı bıçaklı olun bu zaati muhteremde bu lokmayı yutuyor parlementer kafa bu işte yap yap yık yık otur otur MİLLET bun görmeli bu kafalar çoktan çöpe atılmalı Avrupa dahi bunun sancısını çekiyor bu şahıs neyin derdinde
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Kudüs şehidi Hasan Saklanan ile ilgili ilk bilgilere Haber7 ulaştı!
Kapıda vize uygulamasında yeni gelişme! İşte eklenen yeni adalar...