Maden faciasından geriye kalan kahreden iki detay! 5 gün önce paylaşmış...

Bartın Amasra'da meydana gelen maden faciasında şehit olan 40 maden işçisinden geriye arkalarında bıraktıkları acı hikayeler kaldı. Kazada şehit olan 30 yaşındaki Fikret Kansız'ın henüz 2 ay önce evlendiği ortaya çıktı.

GİRİŞ 15.10.2022 12:51 GÜNCELLEME 15.10.2022 15:18
Bu Habere 26 Yorum Yapılmış

Bartın Amasra'da dün akşam saatlerinde meydana gelen maden faciasında 40 maden işçisi şehit oldu.

Maden işçilerinden geriye ise aileleri ve acı hikayeleri kaldı.

2 AY ÖNCE EVLENMİŞ
Kazanın ardından şehit olan maden işçilerinden geriye hikayeleri kaldı. Kaza sırasında mesaide olan ve şehit olan Fikret Kansız'ın 10 Temmuz'da Aslıhan Kansız ile evlendiği öğrenildi.

İki ay önce evlenen Fikret Kansız'ın eşiyle paylaştığı fotoğraflar yürek burktu.

Maden ocağındaki patlamada hayatını kaybeden işçilerin yürek yakan fotoğraflarıMaden ocağındaki patlamada hayatını kaybeden işçilerin yürek yakan fotoğrafları

BİRİ BUGÜN BABA OLACAKTI DİĞERİ İSE 5 GÜN ÖNCE ÇOCUĞUNU KUCAĞINA ALDI

Amasra'da bulunan Türkiye Taşkömürü Kurumu (TTK) Amasra Müessese Müdürlüğü'ne ait maden ocağında meydana gelen patlamada 28 maden işçisi yaşamını yitirdi. Patlamanın ardından sağ kurtulan maden işçileri, vardiya arkadaşlarını kurtarmak için yeniden ocağa girdi. Maden işçileri o anlatı anlattı.

İşçilerden Aydın Kalaycı, ocakta çalışan vardiya arkadaşlarından bir tanesinin eşinin bugün doğum yapacağını söyledi. Kalaycı, patlamadan beş adımla kurtulduğunu aktardı. Maden ocağında hayatını kaybeden işçilerden Aziz Köse'nin ise 5 gün önce baba olduğu, o mutlu anları sosyal medya hesabından paylaştığı ortaya çıktı.

 

ÖzgürBayrak Haber7.com - Editor
Haber 7 - ÖzgürBayrak

Editör Hakkında

Ankara'da doğan Özgür Bayrak, ilk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi "Gazetecilik" bölümünden mezun oldu. Üniversite döneminde çeşitli yerel gazetelerde muhabir ve editör olarak görev aldı. Star.com'da internet editörü olarak stajını tamamladıktan sonra Medya Takip Merkezi'nde 3 yıl boyunca Gündem, Siyaset, Spor, Ekonomi kategorilerinde haber ve SEO içerikleriyle birlikte galeri ve video hazırladı. 2019'un Şubat ayından bu yana ise Haber7.com'da Gündem Editörü olarak habercilik kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 26
  • Sahipkıran 1 yıl önce Şikayet Et
    Ailelerine sabır ver Allahım... Babalarının yokluğunu evlatlarına hissettirme Allahım!
    Cevapla
  • Gül 1 yıl önce Şikayet Et
    Allahım ailelerine sabırlar ihsan eyle yaralı kardeşlerimize acil şifalar ver. Karanlıkta can verdiler Rabbim peygamber nuru ile aydınlansınlar sözün bittiği yer çok acı çok başın sagolsun Türkiyem
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Rabbimden şehitlerimize rahmet diliyorum.Mekanları cennet olsun. Ailelerinin acılarını paylaşiyorum Rabbim sabrını ihsan etsin.
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Allah rahmet eylesin kalanlar Sabri cemil ihsan eylesin
    Cevapla
  • osmanlı 1 yıl önce Şikayet Et
    Hepsi nur yüzlü aile babalarıymış.Allah cc rahmet eylesin,Kalanlara sabırlar versin.Tarifi mümkün olmayan evlat eş baba acısı.Bu arkadaşlar helalinden ailelerine bakmak için üç kuruşa canlarını ortaya koyarken mafya bozuntuları bürokratlar haksız kazançla zengin olan iş adamlarının varlığı midemi bulandırıyor.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
ABD ve İsrail'den Refah kararı! 'Operasyon başlatılmayacak' iddiası
İsrailli bakandan alçak Gazze çağrısı! 'Ahlaki ve insani' deyip duyurdu