Uyuşturucu kullanan baba ve dumanından etkilenen kızı öldü, anne tedavi altında

Kocaeli'nin Darıca ilçesinde, evde düzenek kurarak uyuşturucu kullanan baba ve uyuşturucunun dumanından etkilenen 4 yaşındaki kızı hayatını kaybetti, anne tedaviye alındı.

GİRİŞ 16.10.2022 03:59 GÜNCELLEME 16.10.2022 04:03
Bu Habere 33 Yorum Yapılmış

Olay, gece saatlerinde, Emek Mahallesi Çimen Sokak üzerindeki bir apartmanda meydana geldi. İddiaya göre İbrahim K., evde düzenek kurarak uyuşturucu kullandı. Eşi Songül K. ile kızı E.M.K. ise uyuşturucunun dumanından etkilendi. Eve gelen yakınları, çaldıkları kapının açılmaması üzerine polise haber verdi. İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, dairenin kapısını çilingirle açtırdıktan sonra sağlık ekipleriyle birlikte eve girdi.

Sağlık ekibi, salonda hareketsiz yatan İbrahim K. ve kızı E.M.K.'nın yaşamını yitirdiğini tespit etti. Anne Songül K. ise olay yerindeki ilk müdahalesinin ardından Gebze Fatih Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Songül K., buradaki müdahalesinin ardından başka bir hastaneye sevk edildi.

Çiftin diğer çocuklarının ise bugün, bir akrabalarında kaldığı öğrenildi. Polis ekipleri evde incelemede bulunurken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı. 

 

KAYNAK: İHA, DHA
Muhammet Binici Haber7.com - Gece Editörü
Haber 7 - Muhammet Binici

Editör Hakkında

İstanbul Şişli'de doğan Muhammet Binici, Anadolu Üniversitesi Radyo Televizyon Programcılığı ve Spor Yönetimi bölümlerini bitirdi. Eğitimine, İstanbul Üniversitesi Halkla İlişkiler bölümünde devam etmektedir. Gazeteciliğe 2012 yılında yerel haber siteleri ve yerel gazetelerde başladı. Gündem, Magazin alanlarında editör-muhabirlik yaptı. 2016 yılında Yeni Akit Gazetesi'nde bir yıl muhabirlik yaptıktan sonra, 2020 Eylül itibariyle Haber7'de 'Gündem Editörü' olarak görevine devam etmektedir.
YORUMLAR 33
  • Ali 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu haliyle ahirete gitti yazık, bide masum bir can alarak
    Cevapla
  • Adıyamanlı 1 yıl önce Şikayet Et
    Hayvanlaşipda ırkçılık yapmayın... sadece kürtler mı bu tür işleri yapıyorlar, türkler sanki yapmıyorlar. Yapan her kimse Allah belasını versin.
    Cevapla
  • Ali 1 yıl önce Şikayet Et
    insan islamdan uzak olunca ırkçılıkda yapar, uyuşturucuda kullanır cinayette yapar, zinada yapar. Allah ıslah etsin. Her ırktan iyi ve kötüler var
    Cevapla
  • Evlad-l fatihan 1 yıl önce Şikayet Et
    yarrabbim sen yardim et benim kuzenimde bagimli bir kizi var aile darma daginik
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Adamın biri patates gözledi diyor kardeşim iyi bak patatese mi benziyor tırnaklar şekil değişti adam bulamayınca uyuşturucu komaya girip tırnakları yemiş de yemiş
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Çocuk kurtuldu. Allah verdiği hediyeye layık olamayanların elinden, yanına aldı o güzelliği.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Belediye binasına asılan borç sonrası Şeyma Döğücü sessizliğini bozdu
Eray Güçlüer 'İsrail İran'a saldıracak' diyerek hedef alınacak yeri açıkladı