Tartıştığı kadını öldürüp cesedini çöp toplama merkezine attı!

Elazığ'da 41 yaşındaki Nadir Üstün, tartıştığı Hüsniye Keskinbaşı'ı öldürdükten sonra cesedini çöp toplama merkezinin yakınına attı. Kamera görüntüleri izlenerek yakalanan Nadir Üstün ile yardım aldığı Ö.D yakalandı.

GİRİŞ 16.10.2022 12:25 GÜNCELLEME 16.10.2022 14:29
Bu Habere 56 Yorum Yapılmış

Elazığ'da Nadir Üstün (41), tartıştığı sevgilisi Hüsniye Keskinbaş'ı (29) öldürdükten sonra cesedini çöp toplama merkezinin yakınına attı. Kamera görüntülerinden belirlenen Üstün ile yardım ettiği öne sürülen Ö.D. yakalandı. Üstün, tutuklandı.



Olay, gece Sarıçubuk köyünde meydana geldi. Çöp toplama merkezi yakınında hareketsiz yatan kadın olduğunun bildirilmesi üzerine olay yerine jandarma ekipleri sevk edildi. Ekipler, kadının hayatını kaybettiğini belirledi. Yapılan incelemede kadının, Tekirdağ'dan birkaç gün önce Elazığ'a gelen Hüsniye Keskinbaş olduğu belirlendi.



Keskinbaş'ın cesedi, otopsi yapılmak üzere Fırat Üniversitesi Hastanesi morguna kaldırıldı. Elazığ Cumhuriyet Başsavcılığı’nın koordinesindeki JASAT, kamera kayıtlarını inceleyip, 4 saatlik çalışma sonunda belirlediği Nadir Üstün ile Ö.D.'yi yakalayarak gözaltına aldı. Ö.D.'nin aracında yapılan aramada, 1 kurusıkı tabanca ve 1 kurusıkıdan bozma tabanca ele geçirildi.



CİNAYETİ İTİRAF ETTİ

Nadir Üstün, sorgusunda sevgilisi Hüsniye Keskinbaş'ı aralarında çıkan tartışma nedeniyle öldürüp, cansız bedenini de aracın bagajında çöp toplama merkezi yakınına getirerek, bıraktığını itiraf etti. Üstün ve Ö.D., jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Üstün, çıkarıldığı hakimlikçe tutuklanırken, Ö.D. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

KAYNAK: DHA
İbrahim Can Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - İbrahim Can

Editör Hakkında

İbrahim Can, 1993'te İstanbul'da doğdu. İnternet haberciliği kariyerine 2011’de başladı. İki yıla yakın küçük ölçekli sitelerde çalıştıktan sonra, 2012'nin Ekim ayında yenisafak.com'a başladı. 6,5 yıl çalıştığı yenisafak.com'da Gündem, Eğitim, Hayat, Dünya, Spor ve Video kategorilerinde çalıştı. Bir süre akşam sorumluluğu yaptı. Son olarak Ana Sayfa Editörü oldu. 2019'un Haziran ayında Haber7'de Gündem Editörü olarak göreve başladı. Hem Haber7 hem de Yeni Şafak'ta kültür sanat, eğitim ve siyaset alanları başta olmak üzere birçok alanda özel haber, infografik ve video hazırladı. Hala Haber7'de Haber Şefi olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 56
  • Deli gadir 1 yıl önce Şikayet Et
    Tipi haine benziyor siringaya yatirin yaptiginin bedelini odesin mapusta yandaslariyla beslemeyin isini bitirin
    Cevapla
  • Araphan 1 yıl önce Şikayet Et
    Tekirdağ'dan neden gelmiş orada arkadaş bulamamış Elazığ'a gelmiş ahlaksız kadını sorgulamak gerekmezmi adam psikopat ikiside ahlaksız su testisi su yolunda kırıldı
    Cevapla
  • Yargısız 1 yıl önce Şikayet Et
    Zaten tipi bozuk bence hemen yargısız idam edilmeli
    Cevapla
  • Mustafa Demir 1 yıl önce Şikayet Et
    Tehdit ederek Sevgili edinmiştir. Aklı başında bir Kızın hele kendisinden 12-13 yaş büyük mağara adamı tiplilerle Sevgili olması mümkün değil. Tehdit şantaj var mı bunlarda araştırılsın.
    Cevapla
  • Sivasspor 1 yıl önce Şikayet Et
    İdam edin bu pisliği.gencecik kadına nasıl kıydın.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Kassam Tugayları duyurdu: Son zamanların en büyük darbesi! İsrail şoka uğradı
Umman'da gizli "orta doğu" toplantısı