MSB duyurdu: 'Aliağa Hava Savunma Tatbikatı” başarıyla icra edildi

MSB, Hava Kuvvetleri ile Kara Kuvvetlerinin katılımıyla gerçekleşen “Aliağa Hava Savunma Tatbikatı”nın başarıyla icra edildiğini açıkladı.

GİRİŞ 16.10.2022 15:23 GÜNCELLEME 16.10.2022 15:44
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), "İzmir Aliağa'da Hava Kuvvetlerimiz ile Kara Kuvvetlerimize ait Kaideye Monteli Stinger ve Stinger unsurlarının katılımıyla “Aliağa Hava Savunma Tatbikatı” başarıyla icra edildi." açıklamasında bulundu.

ALİĞA'NIN STRTEJİK ÖNEMİ

Egegaz Aliağa sıvılaştırılmış doğal gaz (LNG) Depolama Tesisi yüzer üretim depolama ve boşaltma ünitesi konumu ve Türkiye'nin enerji güvenliği açısından stratejik bir öneme sahip.

KAYNAK: HABER7
Ömer Aktaş Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ömer Aktaş

Editör Hakkında

1991 yılında Bayburt’ta doğdu. Kocaeli Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümünden mezun oldu. 2016 yılında Anadolu Ajansı'nda stajını yaptı. Yeni Şafak ve Akşam Gazetesi'nde çalıştı. Nisan 2021'den bu yana Haber7.com'da ‘Gündem Editörü’ olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 2
  • Hasan dr 1 yıl önce Şikayet Et
    Yer yüzeyinde yaptığımız stratejik öneme sahip olan bütün fabrikalar, sanayi tesisleri, devlet mekanizmasınin ana merkezleri, ordu ve emniyetimizin bütün bina ve araçları, tapu ve nüfus daireleri, santraller, barajlar, gıda ambarları, bütün askeri silah, araç, teçhizat, mühimmat, askeri ve sivil uçak, helikopter, siha, iha, tiha, deniz platformları, askeri gemi ve limanlarımız ile gaz ve petrol ürünlerinin depolama alanlarının hepsi düßmanlarımızın en kolay ve ilk hedefleridir. Bunların; teknolojinin ürettiği bütün nükleer ve konvansiyel silahlara karşı çok derin ve yeraltında inşa edilmeleri zaruridir...
    Cevapla
  • murat44 1 yıl önce Şikayet Et
    Böyle tesisler uzun,orta,kısa ve yakın hava savunma ile korunmalı.hatta dronlara karşı bile bir sitem konuşlandırılmalı
    Cevapla
DİĞER HABERLER
ABD'li restoran zincirleri KFC ve Pizza Hut'ın satışları düştü
Fed, piyasaların merakla beklediği faiz kararını açıkladı