İşte Binali Yıldırım’ın kaza yaptığı arabanın görüntüsü

Son dakika haberi... Azerbaycan ziyareti sırasında kaza geçiren AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım'ın ve AK Parti Milletvekili Şamil Ayrım'ın bulunduğu aracın görüntüsü ortaya çıktı.

İşte Binali Yıldırım’ın kaza yaptığı arabanın görüntüsü
İşte Binali Yıldırım’ın kaza yaptığı arabanın görüntüsü
GİRİŞ 21.10.2022 00:25 GÜNCELLEME 21.10.2022 01:18
Bu Habere 202 Yorum Yapılmış

AKParti Genel Başkan Vekili Binali Yıldırım ile AK Parti Milletvekili Şamil Ayrım'ı taşıyan araç Azerbaycan'da kaza yaptı. 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Azerbaycan’ın programı kapsamında Karabağ’da bulunanYıldırım’ı ve Ayrım'ı taşıyan araç Cebrayıl’den dönüşte virajı alamadı.

Son dakika... Binali Yıldırım Azerbaycan'da trafik kazası geçirdiBinali Yıldırım Azerbaycan'da trafik kazası geçirdi

Son dakika: Ömer Çelik'ten açıklama: Ciddi bir durum yok, önlem olarak hastanedelerÖmer Çelik'ten açıklama: Ciddi bir durum yok, önlem olarak hastanedeler

HAVA YASTIKLARI AÇILDI

Kaza nedeniyle hava yastıkları açılan araçtan çıkarılan Yıldırım, ambulansla olay yerinden ayrıldı. Yıldırım’ın ve Ayrım'ın sağlık durumlarının iyi olduğu ve Türkiye'ye dönüşü için helikopterle havalimanına götürüleceği aktarıldı.

ARABANIN GÖRÜNTÜSÜ ORTAYA ÇIKTI

Paylaşılan görüntüler kazanın ne derece şiddetli olduğunu gözler önüne seriyor.

İlk müdahale Cumhurbaşkanlığı Sağlık ekibi tarafından yapıldı. Kazanın ardından görüntülenen ve hurdaya dönen otomobil dikkat çekti.

KAYNAK: HABER7
Ramazan Yıldız Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - Ramazan Yıldız

Editör Hakkında

1981 yılında Isparta'da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Afyonkarahisar'da, lisansını İstanbul Bilgi Üniversitesi'nde, yüksek lisansını Bahçeşehir Üniversitesi'nde tamamladı. Üniversitenin ardından bir süre özel sektörde araştırmacı, daha sonra İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin (İBB) farklı iştiraklerinde İngilizce öğretmeni, sosyolog ve idareci olarak çalıştı. İnternet haberciliğine ilk adımını 2015 yılında Türk Medya’da attı. 2020’de Haber7’de gece editörlüğüne başladı. Halen Haber7.com’da haber şefi olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 202
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Allah Kemal Unakıtan gibi uzun yaşatsın
    Cevapla
  • Osman 1 yıl önce Şikayet Et
    Geçmiş olsun,ALLAH şifa versin.Kordinasyonu yapanlar da çok tedbirsiz davranmış.Niçin Türkiye'den kendi sürücümüz sürmüyor arabayı?Bence nere gidilirse gidilsin kendi sürücüsü yanında gitmeli. Bu bize ders olmalı,kimseye güvenmemeliyiz.
    Cevapla
  • komando 1 yıl önce Şikayet Et
    Allah şifa versin onurlu devlet adamı.Sana dua ediyoruz.
    Cevapla
  • vatan sevdası 1 yıl önce Şikayet Et
    Gecmiş olsun ALLAH şifa versin
    Cevapla
  • Levent 1 yıl önce Şikayet Et
    Hangi gizli servislerin işi bu zalimlerler enerji bize geçecek zoruna gitti galiba amarikaninbalmanyanin İsrail Fransa nin kanadanin İngiltere kaza süsü güzel RABİMM korudu..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Milli Eğitim Bakanlığı yeni müfredatı açıkladı: Öğrencileri neler bekliyor?
Bakan Şimşek: Kayıt dışılıkla amansız mücadele dönemi! Vergi kaçırana taviz yok