Şarkıcı Gülşen hakim karşısında savunmasını yaptı!

Şarkıcı Gülşen'in yargılandığı davada verilen ara kararla 'en yakın karakola imza verme' şeklindeki adli kontrol kaldırılırken yurt dışına çıkış yasağının devamına karar verildi.

Şarkıcı Gülşen hakim karşısında savunmasını yaptı!
Şarkıcı Gülşen hakim karşısında savunmasını yaptı!
GİRİŞ 21.10.2022 13:01 GÜNCELLEME 21.10.2022 14:17
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

Son dakika haberi... Şarkıcı Gülşen'in yargılandığı davada verilen ara kararla 'en yakın karakola imza verme' şeklindeki adli kontrol kaldırılırken yurt dışına çıkış yasağının devamına karar verildi.

"ÖZÜR DİLERİM"

İlk kez savunma yapan Gülşen, "Değerlerini incitmiş olabileceğimi düşündüğüm herkesten samimiyetle özür dilerim. Bütün bunları hayatta Gülşen olarak var olmamın cezası olarak görüyorum" dedi.

Şarkıcı Gülşen'in imam hatiplilere yönelik 30 Nisan'daki bir konserinde 'İmam Hatipte okumuş daha önce kendisi, sapıklığı oradan geliyor' şeklindeki sözleri gerekçesiyle, 'halkı kin ve düşmanlığa tahrik veya aşağılama' suçundan 1 yıldan 3 yıla kadar hapis cezası talebiyle yargılanmasına başlandı.

İstanbul 11. Asliye Ceza Mahkemesi’nde görülen duruşmada, tutuksuz sanık Gülşen Çolakoğlu savunmasını yaptı.

"DEĞERLERİNİ İNCİTMİŞ OLABİLECEĞİMİ DÜŞÜNDÜĞÜM HERKESTEN SAMİMİYETLE ÖZÜR DİLERİM"

Sanık Gülşen, "Bütün konu sahne içinde bir arkadaşımla şakalaşmamdan ibarettir. Sahnedeki başka bir arkadaşım, aramızdaki bir şakalaşma niyetiyle 'seni imam taşısın' dedi. İmam ise aramızda bu lakapla tanınan Miraç Çelenk isimli bir arkadaşımız. Bu lakabın benim bildiğim özel bir anlamı yok. Sahne şovlarımızda sıklıkla şakalaştığım bir arkadaşımdı. Herkesin malum olduğu üzere şaka sonu 'kendisi' diye bitmektedir. Bunu söylerken ne bir 3. şahıs, ne sosyal bir sınıf ne de bir kesimi hedefledim. Bunu seyirciye dönüp söylemedim, tekrarlamadım, alkışlatmadım, altını çizmedim. Dolayısıyla suç teşkil eden bir tanım sergilemedim. Bu sebeple değerlerini incitmiş olabileceğimi düşündüğüm herkesten samimiyetle özür dilerim. Bütün bunları hayatta Gülşen olarak var olmamın cezası olarak görüyorum" dedi.

Öte yandan duruşma avukatların beyanları ile devam ediyor.

OLAYIN GEÇMİŞİ

Şarkıcı Gülşen Çolakoğlu, İstanbul Ataşehir'de 30 Nisan'daki konserinde “İmam Hatipte okumuş daha önce kendisi, sapıklığı oradan geliyor” şeklinde ifadeler kullanmıştı. Gülşen'in bu sözlerinin ardından İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından soruşturma başlatılmıştı ve soruşturma çerçevesinde Gülşen önce tutuklanarak cezaevine gönderilmişti, daha sonra karara yapılan itiraz dilekçesinin de kabul edilmesiyle birlikte ‘konutu terk etmeme' şeklinde adli kontrol şartıyla tahliye edilmişti.

EV HAPSİ KALDIRILMIŞTI

Hakkında hazırlanan iddianamenin kabul edilmesiyle birlikte yeni bir gelişme olmuştu ve Gülşen Çolakoğlu'nun, avukatının yeniden itirazı üzerine, 'konutu terk etmeme' şeklindeki adli kontrol tedbirinin kaldırılmasına karar verilmişti.

Mahkeme tarafından verilen kararda ayrıca, ev hapsi kaldırılan şüphelinin 'yurt dışına çıkış yasağı' ile her perşembe günü 'imza atma' şeklinde adli kontrol tedbirlerinin uygulanmasına da hükmedilmişti. 

KAYNAK: İHA
Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 10
  • tepki 1 yıl önce Şikayet Et
    ev hapsi sacmalik idi direk hapise konacak idi bir de cocuk varmis okuyan bu cocuk kac yasinda koca ulke okul mu yok kacmak icin plan yapiyor olabilir iyi takip edin bunlar yuz yok aylik gelir bu diyor mal varligi nerden geliyor sadece calisan gideri o kadar var bence yalan ifade verenlerin mallarina el konacak bir konser de 500 bin belki iki uc fazla alanin aylik geliri nasil bu olur mahkeme ile alay etme bu maliye hepsini inceleme yapacak mahkeme yanlis bilgi verdikleri icin de ayrica ceza alacak yada bu mallari nerde buldun denip el konacak bence pismanim kem kum dese ceza alacak ders alsin ve sonra hapis koyun yada is verin akli basina gelsin
    Cevapla
  • fth 1 yıl önce Şikayet Et
    Ifadesini okudum ama ; imam hatip okumus, sapikligi oradan geliyordur. Cumlesinin bu kadar sacma izah edilmesine anlam veremedim. Yani imam diye arkadasina saka yapmak icin imam hatip i katmak ne alaka. Bu cumle nasil sizin aranizda kalip 3. kisilere yonelik degildi olabilir? Yani neresinden bakarsan bak bizi amip yerine koymaya calisiyor.
    Cevapla
  • mehmet007 1 yıl önce Şikayet Et
    Bırak bırak
    Cevapla
  • hakan 1 yıl önce Şikayet Et
    Sahnede açmadığın yerin kalmadı bunlar sapıklık değil.
    Cevapla
  • hknslh 1 yıl önce Şikayet Et
    kurduğun cümle ile arkadaşın ile arandaki şakayı hiçbir şekilde bağlantı kuramıyorum. gerçi doğru siz milleti koyun olarak gördüğünüz için nasıl olsa anlamaz diyorsunuz, bu bahaneyi yedirmeye çalışıyorsunuz!
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Yine başıboş sokak köpeği saldırısı! Dehşete düşüren o anlar kameralara böyle yansıdı
Başıboş köpekler vatandaşın kabusu oldu! Sonunda harekete geçildi! Belediyelere yazı