Engin Altan'ın başrolünü oynadığı Çöp Adam dizisinden ilk görüntüler ortaya çıktı!

Başrolünü Engin Altan Düzyatan ve Elçin Sangu'nun paylaşacağı ve OGM Pictures imzasıyla Star TV'de yayın hayatına başlayacak Çöp Adam dizisinin ilk fragmanı nefesleri kesti.

GİRİŞ 25.10.2022 08:55 GÜNCELLEME 25.10.2022 08:55
Bu Habere 13 Yorum Yapılmış

Gerçek bir hayat hikayesinden uyarlanan Çöp Adam dizisi yakında Star TV'de ekran macerasına atılmaya hazırlanıyor. Melek Gençoğlu ile Su Ersöz’ün senaryosunu kaleme aldığı Çöp Adam dizisinin fragmanı dizi severlerin karşısına geçti.

Yasak Elma'dan TRT1'in yepyeni dizisi Avcı'ya yankı uyandıracak transfer!Yasak Elma'dan TRT1'in yepyeni dizisi Avcı'ya yankı uyandıracak transfer!

Engin Altan Düzyatan, Elçin Sangu, Sedef Avcı, Füsun Demirel, Salih Kalyon, Elçin Afacan, Ali Yoğurtçuoğlu, Hülya Şen, Cankat Aydos, Büşra Çam, Şeyda Terzioğlu, Gülizar Nisa Uray, Eylül Uğan, Sinan Albayrak gibi iddialı isimlerin yer aldığı Çöp Adam dizisinin ilk tanıtımı ilgi odağına oturdu.

Güldür Güldür Show’la yollarını ayıran Onur Buldu’dan çok konuşulacak paylaşım!Güldür Güldür Show’la yollarını ayıran Onur Buldu’dan çok konuşulacak paylaşım!

Yağız Alp Akaydın'ın yönettiği ve yapımını ise OGM Pictures’ın üstlendiği Çöp Adam ekran başındakiler tarafından merak ve heyecanla bekleniyor. Gülseren Budayıcıoğlu’nun hikayesinden esinlenen ve ilk tanıtımıyla yoğun ilgi gören Çöp Adam dizisi çok yakında Star TV'de yayın hayatına merhaba diyecek.

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 13
  • akf 1 yıl önce Şikayet Et
    Çöp adam çöp dizi
    Cevapla
  • ahmet sarıtaş 1 yıl önce Şikayet Et
    ben de starda aşk meşk gibi konuların işlenebileceği bir dizide engin altanın bu dizisinin tutmayacağını düşünüyorum.
    Cevapla
  • OsmanliTorunu 1 yıl önce Şikayet Et
    Ertugrul Bey im in boyle dizilerde rol almasi kendisini Basitlestiriyor bir de kadin aktor agir oturakli olmali Bu diziyi izlemedim ama kadin aktor ile tip uymamis.
    Cevapla
  • okuyucu 1 yıl önce Şikayet Et
    hımmmm bi düşüneyim 6. bölümde final...
    Cevapla
  • ATILLA TÜRK 1 yıl önce Şikayet Et
    cöp filmi en kisa zamanda final yapar sanmam tutacagini engin bütün dizilerri ni eliyle mahvetti
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Tavuk altın yumurtladı - 2 Mayıs günün gazete manşetleri
Rusya, Türklere kapılarını ardına kadar açıyor